Svetlana Ceca Ražnatović: TAJNA VITKE LINIJE

2297

foto kurir

Svetlana Ceca Ražnatović za svoju savršenu liniju može da zahvali pre svega genetici. Iako vodi računa o ishrani, pevačica ipak bez jedne namirnice ne može da zamisli dan.

– Kada bi sto bio postavljen po mom ukusu, onda bi na njemu bilo samo meso i salata. Veliki sam ljubitelj mesa. Najčešće naručujem dobro pečeni  biftek sa grilovanim povrćem i to u restoranima gde to provereno dobro pripremaju. Moja sreća je što i većina dijeta bazirana na mesu i salati. Nekoliko puta sam probala neke režime ishrane koji su bazirani na barenom mesu ili barenoj ribi – otkrila je Ceca.

Pevačica kaže da ne voli testeninu ni hleb, a kada je reč o slatkišima, radije bira voćne torte, a čokolade izbegava jer su teške.

– Jedem kad mi se jede, jedem šta mi se jede, ali količina je uvek mala. Mislim da je to tajna mog uspeha, ne preterujem sa količinom hrane. Takođe, ne unosim hranu koja mi ne prija – rekla je pevačica.

Ono što joj je pomoglo da izbalansira ishranu jeste i činjenica da posti svake srede i petka , kao i da poslednjih pet godina praktikuje sve velike postove.

– Svaki post postim po crkvenim pravilima. Prvi post mi je baš teško pao, nakon njega sam se navikla. Nemam krize gladi, ali naravno da imam želje za nekim namirinicama. Postim iz verskih razloga, a sve ostalo je slučajna korist – ispričala je Ceca.

Njen recept je umerenost. Ali svako mora naći svoj recept za vitkost.

Ne mogu nikome ništa da preporučujem. Ono što mogu da posavetujem jesu češći obroci bez slatkiša, bez gaziranih napitaka i alkohola – rekla je Ražnatovićeva.

Izvor: kurir.rs

PODELI