NaslovnaKozmetikaOva tri sastojka su dovoljna da izgledate mladoliko bez obzira na godine...

Ova tri sastojka su dovoljna da izgledate mladoliko bez obzira na godine (RECEPT)

Kada biste pitali bilo koju ženu na svetu da li rado isprobala recept za lepotu i tako godinama ostala mladolika, odgovor bi sigurno bio potvrdan.

Ali kako je starenje prirodan proces i ne može se zaustaviti, mudre Arapkinje sa kolena na koleno prenose recept za lepotu koji daje rezultate i omogućava im mladoliki izgled.

Recept za lepotu arapskih dama

Zanimljivo je da se ovaj recept za lepotu uzima dva puta godišnje, a priprema se veoma lako.

Od sastojaka biće vam potrebno:

– 100 ml soka od limuna

– 200 grama meda

– 50 ml maslinovog ulja

Priprema:

Pomešajte sve sastojke i uzimajte po jednu kafenu kašičicu tri puta dnevno na prazan stomak. Znači, 15 do 20 minuta pre obroka.

Nakon što pojedete celu smesu napravite pauzu u trajanju od pola godine. Važno je napomenuti da dok traje pauza, svakog dana konzumirate čaj od đumbira. Recept za lepotu arapskih dama ne sadrži slučajno ova tri izuzetno dragocena.

Maslinovo ulje ima izuzetno dejstvo na ljudski organizam. Kroz istoriju se koristilo za saniranje opekotina, negu kože, pa čak i za čišćenje organizma. Delotvornost maslinovog ulja nije samo površna i ono vam može pomoći u borbi protiv upornih crevnih i želudačnih upala, bakterija i gljivica, posebno je odličan borac protiv kandide.

Limunov sok ako se redovno konzumira pomoći će obrambenim snagama organizma, alkalizovati telo, pomladiti ga i očistiti. Limun takođe neutralizuje slobodne radikale, poboljšava pamćenje i čisti kožu kojoj daje tonus te je pomlađuje.

Med u svakom obliku prirodno sadrži hranljive materije i enzime, koji imaju niz zdravstvenih prednosti i medicinske upotrebe. Med se tokom istorije koristio kao narodni lek za dobro zdravlje, imunitet i mnoga stanja.

Arapkinje važe za najlepše negovane žene na svetu, tako da ako primenite ovaj recept nećete pogrešiti. Prirodni sastojci će goditi organizmu i eto tajne odakle mladolikost uprkos ekstremno visokoj temperaturi u tim podnebljima.

Izvor: alo.rs

Poslednji tekstovi