NaslovnaBiljeLekovito biljeLečenje dizenterije, dijareje, upale slepog creva… sa suvim korama nara za samo...

Lečenje dizenterije, dijareje, upale slepog creva… sa suvim korama nara za samo pet sati (RECEPT)

Nar ima brojne blagodeti za naš organizam. Ali, dok se u ishrani najviše koriste semenke, kora nara je nepravedno zapostavljena. A ona je neverovatno lekovita, pogotovo za stomačne bolesti, o čemu je svojevremeno pisao i poznati ruski travar Gluboki.

Koristio ga je i sam Hipokrat, a ovaj neverovatan lek pomoći će vam kod svih stomačnih infekcija i oslobodiće vas crevnih poremećaja.

Najpre je ruski travar G. I. Gluboki 1996. godine patentirao lek, čemu je prethodila obavezna provera u medicinskoj ustanovi i njegova sposobnost inhibiranja patogene bakterije “in vitro”.

Potom je u decembru 1999. godine u “Ruskom vesniku” objavljen članak “Zaboravljeni Hipokrat i lečenje biljkama” koji je napisao Gluboki, a u kom je i napisan recept patentiranog sredstva za lečenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slepog creva (bez hirurške operacije), salmoneloze – preparatom od suvih kora nara za samo pet sati.

Zato je sada pravi trenutak da osušite kore nara i da ih čuvate u svojoj kućnoj apoteci.

Pogledajte kako da pripremite i konzumirate čaj od kore nara prema receptu ruskog travara Glubokog.

On tvrdi da ćete ovako izlečiti dijareju i salmoneloze u potpunosti za svega pet sati.

Kako se pravi čaj od kore nara? 

„Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrejanu toplu šolju staviti 10-12 grama suvih kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode. Pokriti tacnicom i ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Nakon toga može da se pije. Kore ne bacajte. Šolja sa preparatom treba da stoji pored bolesnika.

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje preparata. Nemojte ga cediti. Ponovo poklopite tacnicom. Ako nakon 10 minuta osetite olakšanje i bolje vam je, znači da je u pitanju običan proliv i njegovo lečenje je završeno. Možete slobodno izaći iz kuće“, napisao je Gluboki tada u „Ruskom vesniku“, piše 24 sedam.

Poslednji tekstovi