NaslovnaPsihologijaMuško ženski odnosiLjubav kakvu zaslužujete dolazi u vaš život – Ako ste bili razočarani,...

Ljubav kakvu zaslužujete dolazi u vaš život – Ako ste bili razočarani, tužni i ostavljeni, uskoro ćete biti voljeni!

U životu vlada pravilo davanja i primanja – ono što dajete, to se i vraća. Iako tako ne izgleda kada ste razočarani, tužni, zbunjeni, ali istina je da sve poruke koje ste poslali, a bile su ignorisane, u pravom trenutku vratiće se u formi najlepših reči i događaja.

Iz laži, iluzija, razočaranja, shvatamo šta je ono što ne želimo, kakvi odnosi nisu vredni naše ljubavi i pažnje. Zbog toga se sva negativna iskustva dešavaju sa razlogom, sa šansom da naučimo lekciju i prekinemo ciklus njihovog ponavljanja.

Sve one večeri kada ste očekivali poziv, a niste ga dobili, zapravo se vraćaju tako što ćete sa pravom osobom voditi duge razgovore, gde nećete želeti da spustite slušalicu. Uživaćete u razgovorima koji greju dušu, u noćima punim ljubavnih varnica – bez straha od ostavljanja, bez igrica i manipulacije.

Svi oni sastanci koji su bili loši, bolni susreti, rastanci, svađe, iščekivanja, sve ono što ste prošli sada čini da birate samo lepo druženje, divne trenutke koji oduzimaju dah. Imaćete najboljeg saputnika i sagovornika na svetu, sa kojim ćete sedeti u kafiću ili restoranu dok se ne zatvori, jer će vreme neopaženo proleteti. Bićete sa osobom zbog koje ćete se osećati kao najveći dragulj na svetu. Sa nekim ko će pre kraja sastanka već planirati novi susret. Nekoga koga nećete uzaludno čekati da se javi.

Sve godine i iskustva kada ste imali osećaj da ste neshvaćeni, da niste dovoljno voljeni, zapravo su vas podstale da procvetate i zauvek iz života precrtate ljude koji nisu shvatali vašu vrednost. Sada dajete šansu samo onim ljudima koji poštuju vaša osećanja i autentičnost, onima koji vas ne ismevaju i koje ne morate da impresionirate. Dovoljno je da budete svoji, iskreni i oni će vas voleti.

Sve suze koje ste doživeli zbog pogređnih osoba koje su vam slomile srce, postale su vaša snaga i mudrost. Naći ćete sreću, mir i sigurnost. Naći ćete nešto što će nadoknaditi svo vaše razočarenje. Naći ćete ljubav iznad svojih očekivanja, ljubav na kojoj ste zahvalni.

Ovo će biti ljubav koja će vam se vratiti za sva vaša iskrena osećanja u prošlosti, za sav vaš trud, za sve one trenutke kada ste želeli da donesete radost i sreću, a niste dobili ništa zauzvrat.

Sa punim pravom zaslužujete iskrenu i potpunu ljubav – nikada ne prestajte da verujete u to!

Izvor: sensa.mondo.rs

Poslednji tekstovi