Rešite se upala bešike, vaginalne infekcije i menstrualnih grčeva

506

Priroda daje čitav spektar rešenja kod svih ženskih problema, pratite ove savete da biste bile srećnije. Prirodni lekovi nekada zaista pomažu, bar kada se radi o najučestalijim ženskim problemima.

Upala bešike

Trebalo bi da pijete barem dve litre mineralne vode i šolju čaja od brusnice dnevno kako bi se rešili svih tih opasnih bakterija u vašem telu. Brusnica snižava pH vrednost urina i zaustavlja svaku moguću proliferaciju bakterija. Napunite flašu toplom vodom i držite je na stomaku čim  osetite prve simptome.

Predmenstrualni grčevi

Bilo kakva masaža sa esencijalnim uljima prijatnog mirisa stimuliše vaše telo da samo zaceli i takođe jača nervni i endokrini sistem.

Džogiranje poboljšava cirkulaciju i opušta mišiće. Tokom džogiranja se luči hormon sreće, stoga se preporučuje trčanje tri puta nedeljno u trajanju od najmanje pola sata.

Vaginalne infekcije

Dodajte pet kapi esencijalnog biljnog ulja u šolju tople vode i tom mešavinom isperite svoju intimnu zonu.Koristite tampon natopljen jogurtom i zamenite ga nakon četiri sata. Izbegavajte parfimisane gelove za tuširanje i sprejeve za negu intimnih delova jer oni mogu prouzrokovati dizbalans kiseline.

Izvor: webtribune.rs

PODELI