NaslovnaPsihologijaMuško ženski odnosiZnakovi koje žene pokazuju kada su u nesrećnom braku

Znakovi koje žene pokazuju kada su u nesrećnom braku

Kažu da su žene, poput vremena, nepredvidive. Ali, kada je partner zanemaruje onda žena postepeno počinje da se oseća nesretno u braku.

Ukoliko se prisjetite vašeg vjenčanja, sjetićete se da ste sve zavjete rekli iz srca. Međutim, koliko nas zaista čini sve ono što je obećano na dan vjenčanja? Danas ljudi žive užurbanim tempom, nemaju vremena da se posvete svojim partnerima, pa otud i mnogo nesretnih brakova.

Ranije su žene bile domaćice, reproduktivne mašine koje su bile zadužene za dom. Danas su žene potpuno otvorenog uma. One su spremne da izađu iz braka ako se ne tretiraju jednako i sa poštovanjem.

Predstavljamo vam neke od znakova koje žene pokažu kada su u nesrećnom braku:

  1. Žena prestaje da komunicira sa mužem: Poznata je činjenica da žene vole da pričaju. Ako žena ne komunicira, onda postoji nešto na njenom umu što je muči.

  2. Vrlo brzo se ljuti: Kada su žene neispunjene i nesrećne u stanju su da planu za svaku sitnicu. Ukoliko se žena brzo ljuti na vas, onda je ovo još jedan znak nesrećno udate žene.

  3. Uvijek je umorna: CLA-studija je otkrila da žene u nesrećnim brakovima imaju viši nivo kortizola, što dovodi do niza simptoma: hronični umor je jedan od njih.

  4. Ona kaže “ne” seksu: Žene koje su nezadovoljne u braku, ne vole da ih partner dodiruje ili da se poljube sa svojim suprugom.

  5. Ima tajne: Kada se žena ponaša tajanstveno i ne želi da podijeli sve ono što joj se dešava u životu, vjerovatno da stvari ne idu svojim tokom.

  6. Gubi povjerenje: Kada žena izgubi povjerenje, svaka mala stvar je pod lupom. Ona provjerava telefon, špijunira e-mail. Kada se ovakve stvari primijete, neophodno je razgovarati, kako bi pokušali da spasite svoj brak.

  7. Ne obraća pažnju: Kada žena gubi interesovanje za muža, tada je očigledno da je ona nesrećna u braku.

  8. Pravi nove korake u svom životu: Kada se žena posvećuje svom hobiju i sama izlazi iz kuće, znači da je nesrećna u braku. Ona sve manje vremena posvećuje svom partneru i u stalnim je potragama za novim izlascima.

  9. Počinje da razmišlja samo o sebi: Žena nesretna u braku postaje sebična. Ona vrijeme posvećuje isključivo sebi, raspolaže svojim novcem i svojim emocijama. Ovo je znak da je ona nezadovoljna u braku.

  10. Ona mijenja svoj izgled: Vidne promjene u izgledu su jedan od najvećih koraka da ona ulaže u sebe i da je ona spremna da se kreće u životu bez svog partnera.

Izvor: haber

Poslednji tekstovi