Zeleni med jača imunitet i štiti od virusa, gripa, bakterija i prehlada

6727

Zeleni med se priprema isključivo od prirodnog bagremovog meda koji se sjedinjuje sa sokom  “medicinske aloje”, odnosno aloja arborescens koja je tri puta lekovitija od “obične” aloja vere. Priprema se tako što se na kilogram meda doda od 70 do 100 mililitara soka aloje, dobro izmeša i može odmah da se uzima – kaže Lidija Vučković, i dodaje – Prodali smo stan u Nišu i došli da živimo u Supovcu gde smo registrovali poljoprivredno gazdinstvo i podigli plantažu pod alojom. Sarađujemo sa pčelarima sa Rtnja i Stare planine. Srećna sam što se bavim onim što me ispunjava i što pomažem drugima.

Korišćenje zelenog meda garantuje potpunu zaštitu od virusa, gripa, bakterija i drugih vrsta prehlada, jer jača imunitet a bez ikakvog problema mogu da ga koriste i deca starija od tri godine. Starije osobe treba da uzimaju četiri puta dnevno po kafenu kašičicu, a deca dva puta dnevno.
– Cela moja porodica, muž i troje dece, kao i unuci, svakodnevno uzimaju zeleni med i ne znamo za grip i prehlade– dodaje naša sagovornica.

Med oplemenjen lekovitom biljkom Aloe arborescens jača imunitet, čisti organizam, regeneriše tkiva i ćelije i praktično predstavlja lek za razne bolesti, poput astme, epilepsije, osteoartritisa i psorijaze, jer ima veoma visok nivo antivirusnih, antibakterijskih, antioksidantnih i antiupalnih svojstava.
– Za svaku bolest postoji rešenje, kaže Lidija, a ja sam ga našla u receptima koji su zaostavština roditelja moje svekrve, a koji su svojevremeno izbegli iz Rusije.

Da bi stalno imala pri ruci dovoljne količine ovog spasonosnog leka, na porodičnom imanju Vučkovići su podigli plastenik u kojem gaje oko tri i po hiljade stabljika medicinske aloje, koja se može upotrebiti u lekovite svrhe tek kad napuni tri godine.

Za savete oko zelenog meda pozovite
Lidija Vučković 065 60 232 60

PODELI