Tajne velikih zavodnika: Kako osvojiti svaku ženu

98

Mnogi muškarci imaju problema sa zavođenjem žena. Ubeđeni su da je to dar Majke Prirode i da ga ili imaš ili nemaš. Međutim, nisu u pravu. Tačno je da priroda meša svoje prste, ali je, takođe, tačno da se umeće zavođenja može apsolvirati pomoću nekoliko trikova do kojih su došli naučnici nakon mnogih istraživanja koja su rađena na ovu temu. Evo na koji način možete uspešno da smuvate neku devojku:

Humor

Ženama je po pitanju privlačnosti vrlo važan smisao za humor muškaraca, a muškarcima je vrlo privlačno kada se žena smeje njihovim šalama. Naime, muškarcu će se više svideti žena koja se smeje njegovim šalama, a to je posebno važno za seksualnu vezu. S druge strane, žene muškarce pune humora smatraju samopouzdanijima i inteligentnijima.

Šta možete da promenite: Ako se žena ne smeje vašim šalama, velike su šanse da baš i “ne pada” na vas. Ako vam nedostaje smisla za humor, možete da pokušate da naučite neke šale, ili pak da odaberete lakši put i da se pozabavite ženama koje vas smatraju prirodno duhovitim.

Vilica

Studije pokazuju kako su žene tokom ovulacije sklonije seksualnim aferama, a tada ih najviše privlače muškarci sa snažnom, naglašenom vilicom. Prema naučnicima, jaka vilica ukazuje na muževno lice i veći nivo testosterona. Međutim, istraživanja pokazuju kako tokom neplodnih faza u ciklusu žene muškarci s jače naglašenom vilicom ne privlače više nego ostali.

Šta možete da promenite: Ukoliko ste u potrazi za kratkoročnom strastvenom vezom, a ne za onom na duge staze, određena odeća, modni dodaci i frizura mogu da ostave jači utisak od izražene muževne vilice. Nosite majice V izreza, zaobljene naočare, a kosa bi trebala da bude jako kratka kako biste na sebe privukli poglede nežnijeg pola.

Taktike zavođenja

Čini li vam se kako vam nivo privlačnosti opada u trenutku kada počnete da komunicirate sa ženom? Žene očekuju i prihvataju da muškarci koriste taktike koje jasno daju do znanja da muškarac želi da ih impresionira, a to uključuje i hvalisanje i flertovanje. Kada je muškarac manje privlačan, tada žene preferiraju indirektnu taktiku zavođenja, kao što je pokazivanje njegove nežnije strane.

Šta možete da promenite: Popravite svoj izgled odećom koja vam jako dobro pristaje. Budite uvek doterani i negovani i, naravno, redovno posećujte frizera. Ukoliko vodite računa o svom izgledu, veće su šanse da ćete moći da primenjujete direktne taktike zavođenja. Ukoliko ste atraktivni, ali sramežljivi, poradite na svom samopouzdanju. Manje atraktivni muškarci moraju da balansiraju između dve taktike, direktne i indirektne, tako da svojom fleksibilnošću osvajaju ženska srca.

Osmeh

Žene, kada traže partnera na duge staze, obično privlače muškarci koji se čine prijateljski i dragi. Naučnici pretpostavljaju kako nasmejano muško lice brže dopire do ženskog srca, te su samim tim dobri momci skloniji vezama. S druge strane, ženama koje priželjkuju kratkoročnu vezu primećuju pomalo tmurne, zamišljene, bahate i arogantne muškarce. Međutim, žene, bez obzira na to kakvu vezu želele, naglašavaju kako im je osmeh kod muškaraca jako bitan.

Šta možete da promenite: Pravilno vodite higijenu zuba i ne preskačite odlaske zubaru. I, naravno, smejte se što više.

Boje

U istraživanju u kojem su žene širom sveta ispitivane šta smatraju seksualno poželjnim, naučnici su zaključili kako je to muško lice prikazano na crvenoj pozadini ili pak muškarac u crvenoj odeći. Nakon istraživanja je zaključeno da žene na muškarce u crvenoj odeći gledaju kao na snažne, moćne i osobe visokog statusa.

Šta možete da promenite: Da biste suprotnom polu bili privlačniji, nosite crvenu odeću kako biste skrenuli pažnju na sebe.

Izvor:tportal.hr

PODELI