Postoji osam vrsta penisa, saznajte koji su i po čemu su specifični!

13710

Dok se jedini mogu pohvaliti penisima koji pripadaju skupini ‘velikih’ drugi imaju nepredvidljive penise s kojima nikad ne znaš kako će reagovati.

Nije tajna da svaki muškarac ima različiti penis. Jedni se mogu pohvaliti veličinom svoje muškosti, drugi je radije ne bi previše pokazivali, a oni treći jednostavno ne mogu shvatiti zašto su baš kod njih stvari morale krenuti u krivu stranu.

Bilo kako bilo, svaki muškarac bi se trebao ponositi onime što nosi u gaćama jer ionako ne može učiniti puno toga po tom pitanju, osim ako se naravno ne žele podvrgnuti estetskoj hirurgiji.

  1. Rastući penisi

Reč je o obliku penisa koji se u erekciji povećava. Istraživanje je pokazalo kako takvu vrstu penisa ima čak 79 posto muškaraca. Ako penis u opuštenom stanju izgleda nešto manje, to ne znači ništa jer se u erekciji može povećati i za desetak centimetara.

  1. Uvek isti

Ako muškarac ima veliki penis kada on nije u erekciji, nemojte odmah pomisliti “Koliki je tek onda kada se uzbudi?”, jer 21 posto muškaraca u svetu ima penis koji u erekciji ostaje iste veličine.

Znači, ako je u opuštenom stanju, na primer, 13 centimetara, isti će takav biti kada se ukruti.

  1. Obrezani penis

To su penisi koji nemaju kožicu preko glavića. Nije svuda česta ta praksa, religije poput Islama to zahtevaju, ali u Americi, na primer, obrezano je čak 90 posto muškaraca.

  1. Neobrezani penis

Većina muškaraca na ovim područjima ima ovakav polni organ kojem se može prevući kožica preko vrha penisa. Muškarci s takvom vrstom penisa moraju više brinuti o higijeni jer se ispod kožice može nakupiti prljavština i bakterije.

  1. Krivi penis

Kada je u erekciji, penis je nakrivljen u jednu stranu. Kada je u opuštenom stanju penis izgleda ravno, no nakrivi se tek kada se muškarac uzbudi.

  1. Mali penis

Ako vam je penis manji od 7,5 centimetara kada je u erekciji, onda budite sigurni da imate maleni penis. No, ne dopustite da vas to brine previše.

Mnogima ženama bitna je tehnika stoga se potrudite zadovoljiti je i na drugačije načine. Osim toga, postoje i poze u seksu pri kojima je penetracija puno dublja i koje odgovaraju malim penisima.

  1. Veliki penisi

Muškarci koji u erekciji imaju penis veći od 17,5 centimetara mogu se pohvaliti da pripadaju grupi posebno obdarenih muškaraca. Ali nemojte se umisliti previše zbog toga jer je bitno da znate šta trebate da radite s tolikim penisom.

  1. Nepredvidljivi penis

To su oni koji će vas izneveriti baš onda kada ne bi trebali. Naime, čak 40 posto muškaraca ima problema s erekcijom, odnosno ne mogu je postići baš uvek kada bi trebali.

Ako vam se taj problem događa često, razmislite o tome da posetite lekara, a ako je reč samo o psihičkoj barijeri, onda poradite na tome da u trenutku kada on treba ‘raditi’ budete potpuno opušteni i bez stresa.

Izvor:Espreso / Večernji.hr

 

PODELI