NaslovnaLekariZdravlje ženeOva MASKA će vašu VAGINU podmladiti 20 godina i zategnuti - Napravite...

Ova MASKA će vašu VAGINU podmladiti 20 godina i zategnuti – Napravite je sami (RECEPT)

Mnoge žene s godinama osećaju da im vagina više nije kao kad su bile mlade, posebno ako su rađale. Donosimo vam revolucionarni recept da svoju vaginu povratite u život! Ako imate 45 godina, biće zategnuta kao da vam je 25.

Nakon raspada braka Britanka Lisa Palmer svim se silama trudila da zadrži mladalački izgled. Bilo joj je jednako bitno da dobro izgleda u licu, ali i u intimnom području. Umesto hirurškom podmlađivanju vagine pribegla je prirodnom i to po istočnjačkom receptu, pa je podmladila vaginu za dvadesetak godina.

Zbog toga sada ima vaginu kao 25-godišnjakinja – tako joj je barem rekao njen mladi ljubavnik.

 – Žene često zanemaruju svoje intimno područje, misleći kako je brazilska depilacija dovoljna. Tek nakon što sam počela da izlazim s mlađim muškarcima shvatila sam kako stvari ne izgledaju više kao nekad. Hirurški zahvat je previše skup, a domaći je jednako delotvoran – napomenula je Lisa koja vodi portal za upoznavanje starijih gospođa i mlađih ljubavnika “Cubs and Cougars”.

 MASKA ZA PODMLAĐIVANJE VAGINE

 Sastojci:

šoljica kokosovog ulja (deluje antibakterijski i hrani kožu),

šoljica kreme s vitaminom E (ublažava znakove starenja),

šoljica meda (obiluje antioksidansima koji usporavaju starenje),

belance (zateže kožu i popravlja tonus)

 Priprema:

Sve sastojke dobro promešajte i stavite u mikrotalasnu rernu na 20 sekundi. Pazite, treba biti topla, ali ne previše vruća kako ne bi iritirala kožu. Kožu genitalija pre toga treba napariti kako bi se pore otvorile, a mešavina bolje delovala. Masku treba ostaviti da deluje 15 minuta i potom isprati.

Masku treba nanositi sedam dana, a potom jednom nedeljno u kombinaciji s vežbama za vaginalni tonus.

Poslednji tekstovi