NaslovnaHrana kao lekSiti i vitkiNapravite sok koji će vam istopiti kilograme za pet dana, i to...

Napravite sok koji će vam istopiti kilograme za pet dana, i to bez vežbanja i gladovanja (recept)

U organizmu se nagomilavaju štetne materije koje dolaze od loše ishrane, alkohola, duvana, koncentrovanog šećera, od mikroorganizama, poput virusa i bakterija, ali i usled zagađene životne sredine.

Upravo zbog toga potrebno je da telu s vremena na vreme pružite odmor od svih štetnih materija, ojačate svoje odbrambene mehanizme i napadnete masne ćelije.

Kako biste ubrzali metabolizam i izbacili otrove iz organizma, te smršali za vrlo kratko vreme, probajte naš sok.

Napitak za mršavljenje od ananasa i jabuke

Sastojci ovog soka su ananas, limun, đumbir, i jabuka, a oni su prepuni vitamina i minerala koji pozitivno utiču na organizam. Kada od ovih sastojaka napravite čudesan napitak smršaćete bez vežbanja i dijete brzo i lako.

Ananas deluje kao prirodni diuretik pomažući izlučivanje suvišne tečnosti, a samim tim pomaže i detoksikaciju organizma i mršavljenju. Ananas sadrži bromelain koji razgrađuje hranjive materije na manje delove koje telo brže može iskoristiti kao izvor energije.

Limun je bogat je vitaminom C i podstiče lučenje enzima i ubrzava eliminaciju otpadnih materija i vraća vitalnost i podiže nivo energije.

Zelena jabuka je neverovatna. Ima visok sadržaj vlakana koji utiču na unutrašnju ravnotežu i jačanje metabolizma, sadrži pektin koji pomaže u kontroli nivoa šećera u krvi.

Đumbir je snažan antioksidans koji pospešuje funkciju jetre i odličan je za detoksikaciju organizma. Osim toga, pomaže kod nadutosti i ubrzava probavu.

Šta vam je konkretno potrebno?

Ovo: 1/2 ananasa, 1 limun, malo đumbira, 1 zelena jabuka, 500 ml vode.

Sve sastojke stavite u blender i izblendajte.

Potrebno je da popijete 150 ml soka pre svakog obroka i posle pet dana videćete prve rezultate.

Izvor: ordinacija.tv/24sedam.rs

Poslednji tekstovi