Na kom delu vašeg tela se njegov pogled najduže zadržava govori mnogo o njemu

782

Muškarci imaju svoju “idelnu ženu” u glavi. Dok su jednima bitne grudi, noge i pozadina, drugi ipak obraćaju pažnju na lice. Jedno istraživanje pokazalo je da treba da obratite pažnju na kom delu tela se njegov pogled najduže zadržava kada se upoznajete. To će otkriti zanimljive činjenice o gospodinu koji je skrenuo vašu pažnju. Pored toga saznaćete kako izgleda njegova zamišljena žena. Zato obratite pažnju na to kako vas skenira i njegove namere će biti otkrivene.

Lice

Brojna istraživanja su pokazala da više od 70% muškaraca na ženi prvo primeti lice. Ako mu se svidi, onda se pogled spušta niže. Ako je se prvo fokusirao na vaše područje iznad vrata spada u komunikativne tipove koji znaju da cene vrednost koju nosite u sebi. Kod njih zaista važi ono “kako zračiš tako i privlačiš”. Znajte da on očekuje da sa vama bude na duže staze.

Grudi

On je pravi pustolov. U seksualnom smislu, naravno. Nova istraživanja su pokazala da muškarac koji je opsednut ženskim grudima traži ženu za jedno veče, što znači da je naklonjen kratkim avanturama. Međutim, ukoliko i vi želite isto, onda je ovo pravi muškarac za vas jer vas neće osuđivati ako vaša seksualna svest nije čista kao suza. Lopte su njegove omiljene igračke!

Noge

Imate posla sa muškarcem koji voli moćne i dominantne žene. Često se fokusira na mišiće, naročito na listove. Ako njegov pogled odluta na taj deo tela, znajte da ovaj gospodin zna da ceni i poštuje ambiciozne, odlučne i nezavisne žene. Poslovne dame treba da biraju ovake muškarce, jer će se pored njih osećati sigurnije i spremnije za nove izazove. On će svakako znati da ceni svaki vaš napravljen korak. U ovu grupu spadaju ostvareni muškarci koji žele pored sebe jaku i stabilnu vezu, koju će kasnije krunisati brakom.

Guza

Došli smo i do dela tela koji pali maštu kod muškog pola. Ako ste primetili da mu pogled beži na vašu pozadinu, znajte da ste upravo upoznale mačo muškarca koji je ekspert u zavođenju. Vodite računa jer ovaj deo tela u njemu budi najprimitivnije nagone. Šta mislite koja je njegova omiljena poza? O tome vam govorimo!

Izvor: srbijadanas.com

PODELI