NaslovnaPsihologijaMuško ženski odnosiMUŽ URADIO DNK TEST I SAZNAO DA ĆERKA NIJE NJEGOVA: Žena se...

MUŽ URADIO DNK TEST I SAZNAO DA ĆERKA NIJE NJEGOVA: Žena se kune da ga nije varala, a onda se desio obrt kojem se niko nije nadao

Jednoj ženi ceo život se okrenuo naglavačke nakon što je utvrđeno da njen muž nije otac njenog deteta – a ona tvrdi da ga nikad nije prevarila! Nakon što je njen muž odradio DNK test na kojem se ispostavilo da on nije biološki otac njihove ćerke, život joj se totalno okrenuo. Međutim, zanimljivo je da ona tvrdi da ga nikad nije prevarila.

Anonimna žena je otkrila na Redditu da je njen muž sumnjao da je ćerka njegova, pa je zato odlučio da uradi DNK test, koji je pokazao da je bio u pravu. Sasvim logično, zbog toga je izgubio poverenje u svoju ženu i optužio ju je da ga je prevarila.

“Nikada ga nisam prevarila. On sada misli da je naša veza laž i želi da se razvedemo. Ne znam kako se to desilo, ali ceo dan ne prestajem da plačem. Nikada nisam varala. Volim svog supruga, zajedno smo od koledža, on je ljubav mog života, zgodan je i ljubazan. Pored njega, spavala sam sa još dvojicom muškaraca u životu, ali to je bilo pre naše veze. Ne postoji drugi potencijalni otac naše ćerke. Kad sam zatrudnela, bili smo venčani i aktivno smo radili na bebi”, napisala je očajna žena.

Ona je dodala i da ne zna zašto je uradio “glupi test jer ga nikad ne bih prevarila”, ali rezultati su stigli i on je sada ubeđen da nije otac. “Ne znam kako da ga ubedim da je greška u testu, užasno se plašim”.

Ova žena je ispričala i da se njen muž poslednjih meseci drugačije ponašao i da ju je konstantno optuživao da ga vara, pa je odlučila da dokaže svoju nevinost radeći još testova – i tu su se stvari žešće iskomplikovale.

“Uradili smo nekoliko testova. To su testovi iz krvi, za njega, mene i našu ćerku, imali smo zakazan i sastanak sa stručnjakom za himerizam (himera je organizam sačinjen od ćelija koje imaju više od jednog različitog genotipa, prim. aut.), ali je to otkazano jer, kao što neki od vas pretpostavljaju, moja ćerka nije biološki moja.

e znam kako se to desilo, ali tužimo bolnicu u kojoj sam se porodila. Ne znam šta se desilo mojoj bebi, ovo je strašno. Muž mi se vratio, ali svet mi je i dalje okrenut naglavačke, samo želim da nikad nije ni uradio taj glupi test”, napisala je žena.

Ona je dodala da se plaši da će joj oduzeti ćerku, ali da istovremeno želi i da zna gde je njena biološka ćerka i da li je dobro.

Izvor: kurir.rs

Poslednji tekstovi