Muškarci vole da lažu kako bi se svideli ženama, a evo šta najčešće govore…

831

Muškarci se trude da se na sve načine dopadnu ženama. Oni kupuju lepu odeću, prave moderne frizure, voze dobra kola, ali ni to čak ponekad nije dovoljno. Zbog toga, mi pripadnici muške populacije često koristimo laži kako bi izgledali kao savršeni muškarci i tako osvojili srca svojih odabranica.

Priznajemo, i mi smo koristili takve laži, ali i veliki broj drugih muškaraca je priznao isto to. Zbog toga smo odlučili da vam predstavimo česte laži koje muškarci govore kada muvaju devojke.

1. Obožavam da kuvam

Ovo ne mora uvek da bude laž, neki muškarci zaista vole i dobro kuvaju, ali i oni će preterivati sa svojim kulinarskim sposobnostima. Žene vole muškarca koji je snalažljiv i koji zna da skuva nesto ukusno, pa je ovo jedna od najčešćih laži koju muškarci koriste.

2. Nisam ljubomoran

Ljubomora je osobina koju niko ne voli. Zbog toga muškarci retko priznaju da su ljubomorni i u većini slučajeva lažu kako to nisu.

3. Veoma sam emotivan

Poznato je da žene vole osećajne tipove. Zbog toga se muškarci često prave kako su osećajni i emotivni kako bi se bolje dopali svojim odabranicama.

4. Nikada ne lažem, nemam šta da krijem

Iako svi mrze lažove, svi takođe pomalo lažu, Ipak, muškarci to nikada neće priznati svojim devojkama, već će uvek lagati kako ne lažu.

5. Ne pijem mnogo, samo ponekad

Iako one same vole da popiju ponekad, devojke ne vole muškarce koji se opijaju, zbog toga pripadnici muške ppulacije često negiraju da piju i govore kako to rade samo ponekad.

6. Prošla devojka me je jako povredila

Muškarci često korite ovu taktiku. Svojoj novoj devojci govore o lošim, prošlim vezama, kako bi naterali sadašnju devojku da se potrudi i da im pruži to najbolje. Kada slušaju ove priče, devojke osećaju krivicu i žele da pomognu muškarcima, a njihova priča nije svaki put istinita.

7. Volim da pogledam poneki ljubavni film

Ako kažete da obožavate da gledate ljubavne filmove, devojka će verovanto provaliti da lažete, ali ako kažete da volite da pogledate ponekad ovakve filmove, to je druga stvar. Pošto devojke obožavaju romantiku,ona će se odmah zaljubiti u vas ako bude mislila da će u vašem društvu moći da gleda ovakve filmove.

8. Ljubljenje i maženje mi je bitnije od seksa

Ova laž je verovanto zastupljena kod svih muškaraca. Naravno, nije sve u seksu, ali ipak ne može ni bez njega. Međutim žene ne vole da čuju kada se spominje i kada se seks stavlja u prvi plan, pa se zbog toga muškarci često vade uz pomoć ove rečenice.

Izvor: muskimagazin.rs

PODELI