NaslovnaNekategorizovanoMiloš Biković i njegova izabranica Ivana Malić čekaju bebu: Srećni smo, ovo...

Miloš Biković i njegova izabranica Ivana Malić čekaju bebu: Srećni smo, ovo je najvažniji momenat u našim životima!

PAŽNJU javnosti je privukla vest da popularni glumac Miloš Biković i njegova izabranica Ivana Malić čekaju bebu.

U medijima se pojavila i informacija da je Ivana u sedmom mesecu i da su budući roditelji od javnosti krili vesti o trudnoći.

Glumac se sada prvi put oglasio na ovu temu putem svog Instagram profila:

“Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora.

Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati.”

Ko je Ivana Malić?

Njih dvoje navodno planiraju svadbu tokom ove godine na Mokroj Gori, a prisustvovaće samo uži krug ljudi. Njegova izabranica Ivana ima 25 godina i pravnica je.

Ivana voli da putuje, što se može primetiti po fotografijama na njenom Instagram profilu. Ono što se takođe zapaža jeste da je uvek idealno stilizovana, te na njene odevne kombinacije niko ne ostaje ravnodušan.

Ovaj mladi par prvi put se u javnosti pojavio zajedno prošle godine na Svetskom prvenstvu sveta u boksu u Beogradu, a zatim i na premijeri filma “Južni vetar 2: Ubrzanje” u Kombank dvorani, a svoju vezu započeli su navodno u avgustu prošle godine. Samo sedam dana pre toga Biković je raskinuo sa Ruskinjom Arinom Vološinom.

Ivana i Miloš se na društvenim mrežama nisu pratili, niti su imali zajedničke fotografije sve do prvog pojavljivanja u javnosti. Međutim, na njenom profilu mogli su se pojaviti detalji koji otkrivaju da između nje i Miloša postoji nešto.

“Biković Ivanu nije pratio na Instagramu dok se nisu pojavili zajedno u javnosti, ali je ona objavila masku sa inicijalima MB na zglobu, lokaciju na kojoj je on snimao film, kornjaču koja je bila i na profilu Miloša Bikovića, njene objave obuhvatale su i Bikovićevu jaknu, kao i unutrašnjost njegovog stana i sve to dok je njen profil bio javan na društvenoj mreži”, rekao je tada izvor za Blic.

Poslednji tekstovi