Ljubavni horoskop za septembar 2018.

17604

Astrološke prognoze pružaju pozitivne i negativne indikatore za ljubav i veze 12 horoskopskih znakova: Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe za septembar 2018.

 

Ljubav i veze Ovna u septembru 2018

Ljubavni horoskop za septembar 2018.Vam predviđa da će Vaš društveni život postati aktivan u toku ovog meseca. Samci mogu biti uspešni u pronalaženju partnera u toku ovog meseca. Oni će pronaći partnere na radnom mestu ili u medicinskim centrima, do 16-og. Nakon toga će ih pronaći na društvenim okupljanjima, na mestima koja su povezana sa modom ili umetnošću. Postojeće veze će biti idealističke tokom prve nedelje, a mnogo strastvenije nakon toga. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, možete razmišljati o braku ili trudnoći. Za bolji ljubavni život Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski ( Vitamini: C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, E) instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

 

Ljubav i veze Bika u septembru 2018

Mesečna predviđanja za septembar 2018. poručuju da će ljubav biti nešto složenija u toku ovog meseca. Ljubavne planete se kreću napred do 16.u mesecu, dok će veza sa Vašim partnerom ili supružnikom biti pod stresom nakon tog perioda. Problemi su privremeni, pa će harmonija biti ponovo uspostavljena nakon pomirenja. Trudnoća je takođe moguća. Samci imaju dobre socijalne veštine I mogu ući u romantične veze. Seksualnost Bika ima jasnu sliku o tome šta oni žele u svojoj vezi. Za bolji ljubavni život Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski ( Vitamini: C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, E) instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

Ljubav i veze Blizanaca u septembru 2018

Mesečni horoskop za septembar 2018.Blizancima predviđa da će ljubavni život postepeno postajati bolji do 23-ćeg će sve biti pod kontrolom. Samci će imati mnoštvo mogućnosti da uđu u ljubavnu vezu. Seksualnost Blizanaca traga za zabavom u vezama, dok Vaši partneri tragaju za ozbiljnošću. Postojeće veze napreduju. Za bolji ljubavni život Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski ( Vitamini: C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, E) instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

Ljubav i veze Raka u septembru 2018

Mesečni horoskop za septembar 2018.predviđa Vam da ćete biti društveno aktivni tokom ovog meseca. Ovaj mesec nije najpogodniji za donošenej važnih odluka kao što su brak ili raskid. Nema napretka u postojećim vezama ili vesti u trudnoći u spetembru 2018. Samci će pronaći svoje ljubavne parnere uz pomoć članova porodice ili društvenih kontakata. Za bolji ljubavni život Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski ( Vitamini: C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, E) instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

 

Ljubav i veze Lava u septembru 2018

Mesečni horoskop za septembar 2018.Lavu predviđa da ljubavni život i dalje nije preterano aktivan u toku ovog meseca. Postojeće određene razlike između Vas i Vašeg supružnika ili partnera nakon 23. Važno je da oboje odlučite da postignete sporazum, pa će kompatibilnost Lava biti jako prijatna u budućnosti.Samcima neće biti lako da pronađu ljubav u toku ovog meseca. Moraće da koriste svoju socijalnu inteligenciju kako bi ušli u vezu nakon 23. Važne odluke, kao što su brak, razvod ili trudnoća nisu preporučljive u septembru 2018. Za bolji ljubavni život Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski ( Vitamini: C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, E) instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

 

Ljubav i veze Device u septembru 2018

Ljubavni horoskop za septembar 2018 predviđa da je ljubav nešto komplikovanija u toku ovog meseca. Samci povremeno tragaju za zabavom i razonodom u ljubavnim vezama, a povremeno žele ozbiljnu vezu. Trebalo bi da budete strpljivi i da sačekate da se stvari dogode, uključujući i trudnoću. Za bolji ljubavni život Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski ( Vitamini: C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, E) instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

 

Ljubav i veze Vage u septembru 2018

Mesečni horoskop za septembar 2018. Vagama predviđa da ćete zračiti šarmom ovog meseca. Samci će biti u mogućnosti da lako privuku svog partnera. Veza sa Vašim supružnikom ili partnerom je veoma harmonična a Vaš partner Vam ispunjava sve želje. Većina planeta koje se tiču porodice se kreću unapred. Morate biti oprezni u donošenju važnih odluka poput trudnoće ili kućnih projekata. Za bolji ljubavni život Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski ( Vitamini: C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, E) instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

 

Ljubav i veze Škorpije u septembru 2018

Ljubavna astrologija Škorpije u septembru 2018. predviđa da će ljubav biti zadovoljstvo I opuštanje sve do 16.u mesecu. Postojaće razumevanje od strane Vašeg partnera ali će nedostajati nežnosti. Veze postaju mnogo više platonske nakon 16. Oženjeni su mnogo zahtevniji I žele da sve njihove želje budu ispunjene od strane njihovog partnera. Samci tragaju za perfekcijom u pogledu partnera I ovo će najverovatnije ubiti romantiku u vezi. Oni bi trebalo da budu spremni da prihvate svoje srodne duše onakvim kakve zaista jesu ukoliko žele da njihova veza uspe ili žele da zatrudne. Za bolji ljubavni život Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski ( Vitamini: C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, E) instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

 

Ljubav i veze Strelca u septembru 2018

Ljubavna predviđanja za septembar 2018.poručuju da je ljubav troma u toku ovog meseca. Ovo je zbog sporog kretanja Merkura, planete ljubavi. On će postati retrogradan nakon 23. Ovo će negativno uticati na Vaš društveni život. Vaše poverenje je nisko I biće manje romatničnih aktivnosti za Vašom srodnom dušom. Selektivno birate svog partnera. Drugi važan faktor koji je jako važan za dobru vezu jeste Vaša sposobnost za komunikaciju. Trebalo bi da budete jasni oko svojih potreba u ljubavi I da komunicirate sa partnerom. Nakon 22., vreme neće biti pogodno za velike aktivnosti kao što su brak, razvod ili trudnoća. Za bolji ljubavni život Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski ( Vitamini: C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, E) instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

Ljubav i veze Jarca u septembru 2018

Ljubavni horoskop za septembar 2018.Jarcima predviđa odsustvo ljubavi i veza. Ljubav Vam nije previse važna u toku ovog meseca, pa je možete pustiti da Vas sama vodi. Čak I Mesec, Vaša planeta ljubavi nema moćan uticaj na seksualnost Jarca. Trudnoća mora biti pažljivo planirana. Za bolji ljubavni život Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski ( Vitamini: C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, E) instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

Ljubav i veze Vodolije u septembru 2018

Mesečni horoskop za septembar 2018.Vodoliji predviđa da ljubav nije previse važna u toku ovog meseca. Uticaj planeta je neutralan I možete odlučiti koje ćete korake preduzeti u ljubavi. Samci će imati prilike za romansu na neobičnim mestima, u kancelariji ili bolnici. Religiozna mesta I akademski centri takođe pružaju mogućnost za započinjanje ljubavnih veza nakon 23. Za bolji ljubavni život Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski ( Vitamini: C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, E) instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

Ljubav i veze Riba u septembru 2018

Mesečni horoskop za septembar 2018.Ribama predviđa da su ljubav i romanse aktivne u toku ovog meseca. Samci će imati mnogo prilika da pronađu svog partnera. Ovi odnosi mogu se pretvoriti u ozbiljne veze. Kretanje Planete Ljubavi, Merkura, jako je sporo a planeta će se kretati unazad od 23. stoga usporite u pogledu romansi I izbegavajte ulazak u brak ili trudnoću u toku ovog meseca. Vaš supružnik ili partner je nepredvidljiv I morate biti tolerantni. Za bolji ljubavni život Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski ( Vitamini: C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, E) instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

Autor : https://ordinacija.tv/

PODELI