Ljubavni horoskop za avgust 2018.: Da li ćete zatrudneti ovog meseca?

17568

Astrološke prognoze pružaju pozitivne i negativne indikatore za ljubav 12 horoskopskih znakova: Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe, za avgust 2018.

 

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Ovna u avgustu 2018

Horoskop za znak Ovna u avgustu 2018. predviđa da će samci imati mnogo mogućnosti da započnu ljubavnu vezu u toku ovog meseca. Zabava će dominirati nad ljubavnim aferama sve do 22og. Nakon 22. moraćete da uložite mnogo više napora kako biste učinili ljubav privlačnijom. Ljubav i trudnoća mogu biti poboljšani time što ćete preći preko nesavršenosti Vašeg partnera. Seksualnost Ovna pruža bolju sliku. Veza sa Vašim supružnikom će biti nelagodna ovog meseca pa možete pribeći određenim aktivnostima kako biste povratili romantiku sve do 22. Nakon toga, zadovoljavanje potreba Vašeg partnera će biti od pomoći u pogledu kompatibilnosti Ovna. Prijatan odmor u inostranstvu sa Vašim partnerom se nagoveštava u toku ovog meseca, što će učiniti ljubav mnogo romantičnijom. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Bika u avgustu 2018

Horoskop ljubavi i seksa u avgustu 2018.predviđa da će samci biti mnogo zainteresovaniji za zabavu u svojim vezama. Nedostajaće odanost u seksualnosti Bika u avgustu 2018. Vi i Vaša voljena osoba tražite mnogo više zadovoljstva u svom braku. Napredovanje planete ljubavi, Plutona, ovog meseca će imati pozitivan uticaj na kompatibilnost Bika. U slučaju da je Vaša veza na ’’klimavim nogama’’, nećete imati problema da je okončate. Društveno, u mogućnosti ste da ’’zarobite’’ druge svojim šarmom.Sunce i Venera će Vas svojim prisustvom u Petoj kući odvesti u lična zadovoljstva i uživanje. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Blizance u avgustu 2018

Predviđanja za avgust 2018. kažu da će ljubav biti komplikovana sve do 23.avgusta. Veza sa Vašim supružnikom ili partnerom će se suočiti sa manjim trzavicama. Kod samaca ne postoji nikakav proges u pogledu njihovih veza. Nakon 23., ljubav će postati radost i samci će pronaći partnere za vezu uz pomoć članova porodice.Ljubav ćete pronaći u okruženju. Ljubavni život je takođe pogođen retrogradnim Merkurom pa će postojati nesporazumi u parnerstvu. Sve velike odluke u pogledu veze bi trebalo da budu donešene pre 30-og. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Raka u avgustu 2018

Ljubavni horoskop za avgust 2018. predviđa da je ljubav statična ovog meseca i da je u pat poziciji. Vaša socijalna inteligencija je niska, pa ste oprezni u pogledu ulaženja u romantične veze ili u pogledu trudnoće. Bračni život nije uzbudljiv i nema brakova niti raskida. Socijalni krug se niti širi niti sužava. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Lava u avgustu 2018

Mesečni horoskop za avgust 2018 predviđa da se radi o odličnom mesecu za romantičnu vezu. Bićete u mogućnosti da privučete veliki broj partnera svojom seksualnošću. Vaša ljubavna planeta se kreće unazad i stoga morate biti oprezni pre nego što uđete u vezu. Njih možete koristiti kao zabavu i uživanje.Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Devicu u avgustu 2018

Ljubavni horoskop za device predviđa da će samci biti u mogućnosti da privuku osobu za vezu vrlo lako i u velikom broju u toku ovog meseca. Ali planetarni aspekt nije pogodan za veze koje dugo traju i trudnoće.Postojeće veze su pod stresom, jer partner želi da njihova sloboda ostane netaknuta. Ipak, ove razlike će kasnije nestati i harmonija će prevladati u pogledu kompatibilnosti.Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Vagu u avgustu 2018

Ljubavna astrologija za avgust 2018 predviđa da će samci biti u mogućnosti da privuku suprotni pol svojim šarmom i glamurom. Ljubav će te pronaći u svom susedstvu.Postojeće veze će biti podložne konstantnim promenama koje će činiti vezu jačom. Ljubav nije samo romantična već i fizička u avgustu 2018. Bićete dominantan partner a Vaš partner je spreman da udovolji Vašim zahtevima u pogledu kompatibilnosti. Biće mnogo društvenih aktivnosti i oboje ćete uživati u njima. To će učiniti vašu vezu fantastičnom. Vest o trudnoći takođe je moguća. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Škorpiju u avgustu 2018

Ljubavna astrologija za Škorpiju u avgustu 2018 predviđa da će samci biti u mogućnosti da uđu u romantične veze iako sada ganjaju svoje ambicije u pogledu karijere. Možda ćete pronaći svoju ljubav na radnom mestu i moguće je da će to biti osoba na višoj poziciji. Ovog meseca se srećete sa uticajnim i prestižnim osobama i možete naći ljubav na tim sastancima. Razmislite dva puta pre planiranja trudnoće.Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Strelca u avgustu 2018

Mesečni horoskop za avgust 2018 Strelcima predviđa uzbudljiv mesec za ljubavne afere. Samci mogu imati mnoštvo mogućnosti za ulazak u ljubavne veze ovog meseca. Možete pronaći ljubav na duhovnim mestima, akademskim centrima ili stranim zemljama sve do 10. u mesecu. Nakon toga, ljubav možete naći na radnom mestu uz pomoć starijih ili nadredjenih. Partner može biti kolega ili neko ko je povezan sa Vašom karijerom. Trudnoća bi morala da bude planirana.Uživaćete u svom ljubavnom životu uz mnogo udvaranja. Ukoliko ste već u vezi, možete očekivati da veza napreduje brže.Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Jarca u avgustu 2018

Ljubavni horoskop za avgust 2018 predviđa status kvo u ljubavi i društvenom životu. Niste vođeni planetarnim aspektima i možete pratiti koji god pravac želite. Na vama je da preduzmete inicijativu za poboljšanje društvenog života ili ljubavnih veza uz pomoć seksualnosti Jarca.Veza sa Vašim supružnikom ili partnerom će biti pod sresom i postoji tendencija da se stariji članovi porodice umešaju u Vaš ljubavni život. Trudnoća je nešto o čemu se mora razgovarati.    Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Vodoliju u avgustu 2018

Ljubavni horoskop predviđa da će samci imati mnogo prilika da uđu u ljubavnu vezu. Šanse su velike da ćete biti u mogućnosti da nađete pravog partnera, prema svojim merilima. Ljubav se može pronaći na društvenim okupljanjima, mestima za zabavu ili sportskim arenama. Sekualnost Vodlije traži romansu i idealnost tokom prve polovine meseca. Ljubav postaje strast tokom druge polovine meseca i postoje šanse za trudnoću.Kompatibilnost Vodolije sa supružnikom ili partnerom će biti za uživanje i bićete zajedno pozvani na mnogo zabava sa članovima porodice. Morate se suočiti sa braćom ili sestrama u diplomatskom maniru tokom retrogradnog Merkura.Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima

 

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Ribe u avgustu 2018

Horoskop predviđa da će Vaš ljubavno život biti odličan ovog meseca uz prisustvo planete ljubavi, Merkura, u kući braka. Dosta ste društveni i imate romantičan temperament.Samci će imati mnogo prilika da pronađu svoju ljubav i trebalo bi da dozvole seksualnosti Riba da se polako razvija. Može Vas privući osoba koja ima suprotne osobine od Vaših. O trudnoći bi se moglo razmišljati.  Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

Izvor : https://ordinacija.tv/

 

PODELI