KORIDA PLUS tablete za odvikavanje od pušenja

311

Bilo koji čovek, koji želi da ostavi pušenje, teško da može to da uradi samostalno. Dugotrajnim pušenjem u organizmu pušača se formiraju složeni fiziološki procesi, koji izazivaju potrebu za pušenjem.

KORIDA PLUS sadrži biološki aktivne materije barskog iđirota, koje utiču na odvikavanje od pušenja i mogu da pruže podršku u najtežim trenucima odvikavanja.

Barski iđirot sadrži kompleks biološki aktivnih materija, koji imaju specifično dejstvo na receptore u ustima, pri čemu se menjaju sklonosti pušača ka ukusima – udisanje cigaretnog dima postaje neprijatno. Pušenje ne pruža dotadašnje zadovoljstvo i postepeno smanjujući količinu popušenih cigareta, čovek gubi potrebu za pušenjem.

Ulje nane ima blago sedativno, antihipoksično i iskašljavajuće dejstvo. Mentol, koji sadrži ulje nane, stimuliše centar za disanje i periferne neuroreceptore sluznica, što pojačava kapilarni krvotok, poboljšavajući rad bronhijalno-plućnog tkiva.

Upotreba KORIDA PLUS kao sredstva za smanjenje pušenja i odvikavanje osoba, nikotinskih zavisnika je zasnovana na kliničkim ispitivanjima, obavljenim u NII narkologije Ministarstva zdravlja Ruske Federacije u Moskvi.

Način upotrebe

Uzimati kada se oseti potreba za pušenjem: odrasli po 1 tableta, držati u ustima dok se potpuno ne otopi.

Može se uzimati do 30 tableta dnevno.

Uzimati 4 nedelje.

Ukoliko je potrebno, može se ponoviti terapija.

Kontraindikacije: individualno nepodnošenje komponenti proizvoda, trudnoća i dojenje.

Dužina trajanja “odvikavanja”

Dužina trajanja “odvikavanja” – do potpunog prestanka nikotinske zavisnosti – zavisi od individualnih sposobnosti organizma i od psihičkog stanja.

Poželjno je tablete uvek imati uz sebe u periodu “odvikavanja”, da se na vreme zaustavi želja za nikotinom.

Sledite uputstvo za upotrebu. Terapija ne bi trebala da traje manje od 4 nedelje. Za uspešno rešenje postavljenog zadatka, osim efikasnosti preparata, potrebna je i vaša organizacija – ne zaustavljajte se na pola puta, završite započeto.

Detaljnije https://www.malaruska.com/proizvodi/korida-plus-odvikavanje-pusenja/

PODELI