Horoskop za avgust 2018: LJUBAV, ZDRAVLJE, KARIJERA, FINANSIJE

61675

Astrološke prognoze pružaju pozitivne i negativne indikatore za karijeru, veze, finansije i zdravlje 12 horoskopskih znakova. Mesečne prognoze za avgust 2018. pokrivaju svih 12 horoskopskih znakova: Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe.

Ovan – horoskop za avgust 2018

Horoskop za znak Ovna u avgustu 2018. predviđa fantastičan period za karijeru, finansije i zdravlje.

Horoskop za znak Ovna u avgustu 2018. predviđa da će karijera napredovati a lične želje će postepeno postajati dominantnije kako mesec odmiče. Na početku meseca severni sektor horoskopa je nešto jači od južnog sektora. Ipak, ove promene će se menjati tokom vremena a gornja polovina će postati jača na kraju meseca.

Većina planeta stešnjeno je u zapadnoj polovini karte što čini socijalne veštine važnim za obavljanje stvari. Vaša dinamičnost i želje nisu toliko važni dok će saradnja i angažovanje dati rezultate. Pored toga, vladajuća planeta, Mars, prisutna je u Kući društvenih aktivnosti što dovodi do oslanjanja na druge u pogledu ličnosti Ovnova u avgustu 2018.

Glavna područja interesovanja za avgust 2018. biće društvene aktivnosti, postepeno duhovno uzdizanje, putovanja i ljubavne afere.

Karijera Ovna prema horoskopu za avgust 2018

Horoskop za znak Ovna u avgustu 2018. predviđa da ćete uživati u zarađivanju novca u ovom mesecu, preuzimanjem finansijskih projekata u okviru Vašeg interesovanja. Novac može biti zarađen korišćenjem genijalnih metoda. Možete uzeti obračunate rizike kako biste poboljšali Vaš profit.

Vaša finansijska inteligencija je sjajna sve do 23., a Vi ćete zaraditi dovoljno novca kako biste se brinuli o svojim troškovima. Moraćete da koristite svoju slobodu odlučivanja nakon 23.

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Ovna u avgustu 2018

Horoskop za znak Ovna u avgustu 2018. predviđa da će samci imati mnogo mogućnosti da započnu ljubavnu vezu u toku ovog meseca. Zabava će dominirati nad ljubavnim aferama sve do 22og. Nakon 22. moraćete da uložite mnogo više napora kako biste učinili ljubav privlačnijom. Ljubav i trudnoća mogu biti poboljšani time što ćete preći preko nesavršenosti Vašeg partnera. Seksualnost Ovna pruža bolju sliku. Veza sa Vašim supružnikom će biti nelagodna ovog meseca pa možete pribeći određenim aktivnostima kako biste povratili romantiku sve do 22. Nakon toga, zadovoljavanje potreba Vašeg partnera će biti od pomoći u pogledu kompatibilnosti Ovna. Prijatan odmor u inostranstvu sa Vašim partnerom se nagoveštava u toku ovog meseca, što će učiniti ljubav mnogo romantičnijom.

Astrološka predviđanja o zdravlju za Ovna u avgustu 2018

Horoskop za znak Ovna u avgustu 2018. predviđa da će zdravlje biti odlično čitavog meseca. Održavanje zadovoljavajućih odnosa sa članovima porodice doprinosi poboljšanju Vašeg blagostanja. Angažovanje u likovnoj umetnosti i strogim dijetetskim rutinama dodatno će poboljšati zdravlje. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

Bik – horoskop za avgust 2018

Horoskop za Bika u avgustu 2018., predviđa fantastičan mesec za ljubavne veze i finansije. Zdravlje zahteva više brige.

Horoskop za znak Bika u avgustu 2018., predviđa da će dom i porodica zajedno sa psihološkim problemima biti na prvom mestu u toku ovog meseca. Južni sektora horoskopa je ispunjen jako moćnim planetama. Karijera i ambicije su jako važne sa ličnost Bika i dešavaće se u budućnosti.

Većina planeta je pozicionirana u zapadnoj polovini karte u avgustu 2018. Morate da prihvatite podršku drugih i budite dovoljno fleksibilni da biste se prilagodili uslovima za uspeh. Za sada Vam nezavisnost i preduzimljivost nisu potrebni, dok će društvena draž i kooperativnost biti ključni.

Glavna područja interesovanja u avgustu će biti razvoj karijere, duhovno obrazovanje, dom i porodica, kao i društveno uživanje.

Karijera Bika prema horoskopu za avgust 2018

Horoskop za znak Bika u avgustu 2018. predviđa da ćete postići profesionalni razovj pomažući drugima u njihovim karijerama.

Astrologija za horoskopski znak Bik u avgustu 2018 predviđa za finansije:

Mesečna prognoza za 2018.predviđa sjajnu mesečnu zaradu za Bika. Ipak, planetarni aspekti su retrogradni. Morate biti oprezni i napraviti pogodne promene za svoje finansijske strategije. Velika ulaganja i kućni troškovi moraju biti analizirani i potkresani. Svi rizični poduhvati bi trebalo da budu stavljeni na čekanje neko vreme tokom retrogradnog Merkura u 2018-oj. Finansije Vašeg surpužnika ili partnera biće izuzetne i porašće ovog meseca.

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Bika u avgustu 2018

Horoskop ljubavi i seksa za 2018.predviđa da će samci biti mnogo zainteresovaniji za zabavu u svojim vezama. Nedostajaće odanost u seksualnosti Bika u avgustu 2018.

Vi i Vaša voljena osoba tražite mnogo više zadovoljstva u svom braku. Napredovanje planete ljubavi, Plutona, ovog meseca će imati pozitivan uticaj na kompatibilnost Bika. U slučaju da je Vaša veza na ’’klimavim nogama’’, nećete imati problema da je okončate. Društveno, u mogućnosti ste da ’’zarobite’’ druge svojim šarmom.

Sunce i Venera će Vas svojim prisustvom u Petoj kući odvesti u lična zadovoljstva i uživanje. Obratićete više pažnje na blagostanje dece.

Astrološka predviđanja o zdravlju za Bika u avgustu 2018

Mesečni horoskop za znak Bika u avgustu 2018. predviđa da će zdravlje biti krhko sve do 23. Vaši nivoi energije će se poboljšati nakon toga pa će i Vaše zdravlje biti normalno. Stroga dijeta i zdrava hrana će poboljšati Vaše zdravlje.Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

Blizanci – horoskop za avgust 2018

Horoskop za avgust 2018 za Blizance predviđa neujednačen mesec. Karijera, zdravlje, finansije i ljubavne veze ne pokazuju znake napredovanja.

Horoskop za znak Blizanci u avgustu 2018 predviđa da će porodični i emotivni problemi biti u fokusu tokom ovog meseca, ispred karijere i ličnih želja. Sa ulaskom sunca u Vašu Četvrtu kuću, južni sektor horoskopa postaje ekstremno jak.

Zapadna polovina karte će postati jača sa promenom planeta nakon 23. Društvene sposobnosti i fleksibilnost će biti neophodni kako biste ostvarili svoje ciljeve. Ovo će biti u ravni sa Vašim karakterom a ličnost Blizanaca će biti srećna zbog prilagođavanja ljudima i situacijama. Agresivnost i slobodna volja mogu čekati neko vreme u avgustu 2018.

Snaga planeta ravnomerno je raspoređena na karti. Bićete zainteresovani za mnogo stvari istovremeno. Vaša koncentracija će biti smanjena pa nećete na dobar način završavati stvari. Ono što je važnije jeste da znak Blizanci označava nekoliko šema i uspešno ih završava.

Vaše interesovanje za putovanje će uzeti maha u avgustu 2018., i biće mnogo prilika za domaća putovanja. Studenti će biti odlični u toku studija. Glavna područja interesovanja za Blizance su ljubav i veze, porodica i deca, napredovanje u karijeri, kreativnost i akademska dostignuća.

Karijera Blizanaca prema horoskopu za avgust 2018

Mesečni horoskop za znak Blizanci u avgustu 2018., predviđa da će problemi u karijeri biti u pozadini u toku ovog meseca. Možete iskoristi ovaj period za planiranje budućnosti i strategija za njihovo eliminsanje u budućnosti. Deseta kuća karijere je veoma slaba i skoro da nema planeta a planetarni aspekt je retrogradni.

Astrološka predviđanja za Blizance – avgust 2018., finansije

Astrološka predviđanja za 2018.proriču da će finansije biti status kvo ovog meseca.

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Blizance u avgustu 2018

Predviđanja za 2018. Kažu da će ljubav biti komplikovana sve do 23.avgusta. Veza sa Vašim supružnikom ili partnerom će se suočiti sa manjim trzavicama. Kod samaca ne postoji nikakav proges u pogledu njihovih veza. Nakon 23., ljubav će postati radost i samci će pronaći partnere za vezu uz pomoć članova porodice.

Ljubav ćete pronaći u okruženju. Ljubavni život je takođe pogođen retrogradnim Merkurom pa će postojati nesporazumi u parnerstvu. Sve velike odluke u pogledu veze bi trebalo da budu donešene pre 30-og.

Astrološka predviđanja o zdravlju za Blizance u avgustu 2018

Horoskop za avgust 2018. za horoskopski znak Blizanci predviđa da će zdravlje biti odlično sve do 23., a krhko nakon toga. Zdravlje može biti poboljšano dovoljnom količinom sna i relaksacije. Trebalo bi da pokušate da sačuvate svoju energiju. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

Rak – horoskop za avgust 2018

Horoskop za avgust 2018. za Raka predviđa dobar mesec za zdravlje i finansije. Veze i karijera ne obećavaju u avgustu 2018.

Horoskop za avgust 2018. za horoskopski znak Rak predviđa da će dom i porodica zajedno sa psihološkim stvarima trebati više pažnje u toku ovog meseca. Moć planeta je smeštena u južnom sektoru horoskopa, stoga porodica ima prednost u odnosu na karijeru i lične želje.

Moć planeta raste u zapadnoj polovini karte u avgustu 2018. Vaše napredovanje zavisi od drugih i od situacija. Za sada Vaš nezavisni stav neće biti od pomoći i moraćete da dozvolite da stvari idu svojim tokom. Ličnost Raka mora biti fleksibilna i mora se prilagođavati ljudima i okolnostima. To će vas osloboditi odgovornosti za samostalno postizanje određenih stvari.

Kretanje napred nekih velikih planeta će pomoći horoskopskom znaku Raka da napreduje, dok razočarenja i inertnost iz prošlosti polako blede.

Glavna područja interesovanja u avgustu 2018. će biti finansije, razvoj karijere, porodica i deca, zabava, ishrana i detoksikacija.

Karijera Raka prema horoskopu za avgust 2018

Mesečni horoskop za avgust 2018. predviđa da pozicija Marsa, Vaše karijerne planete neće pomoći u njenom napredovanju. Vaš fokus će biti na promovisanju karijere drugih i karijere članova porodice. Biće velikih promena u hijerarhiji organizacije u koju ste uključeni tokom avgusta 2018.

Astrološka predviđanja za Raka – avgust 2018., finansije

Mesečni horoskop 2018. Predviđa da će finansijski prosperitet rasti postepeno i širiti se zbog jake Kuće novca i povoljnih aspekata planeta. Profesionalna zarada će donekle doprineti finansijskom blagostanju. Vaša finansijska sposobnost je odlična a Vi ste u mogućnosti da donesete neke važne odluke.

Članovi prodice i društveni kontakti će pomoći Vaš finansijski razvoj u avgustu 2018. Vi ste darežljivi u pogledu filantropskih donacija i kao posledica toga, Vaša zarada će se takođe povećavati. Prodajne i marketinške aktivnosti će znatno poboljšati Vaše zalihe novca. Nakon 23., finansije se poboljšavaju uz pomoć najnovijih finansijskih tehnika.

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Raka u avgustu 2018

Ljubavni horoskop 2018. Predviđa da je ljubav statična ovog meseca i da je u pat poziciji. Vaša socijalna inteligencija je niska, pa ste oprezni u pogledu ulaženja u romantične veze ili u pogledu trudnoće. Bračni život nije uzbudljiv i nema brakova niti raskida. Socijalni krug se niti širi niti sužava.

Astrološka predviđanja o zdravlju za Raka u avgustu 2018

Horoskop za avgust 2018. za horoskopski znak Rak predviđa da će zdravlje biti odlično a nivoi energije fantastični u toku ovog meseca. Kretanje napred planete zdravlja, Jupitera, pomaže Vašem blagostanju i postojećim zdravstvenim komplikacijama kako bi se smanjile. Višak vitalnosti koji je dostupan je koristan za sportiste i atlete. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

Lav – horoskop za avgust 2018

Horoskop za znak Lava u avgustu 2018 je odličan mesec za Lavove u svim aspektima života.

Horoskop za avgust 2018. za horoskopski znak Lav predviđa da da će blagostanje porodice i emocionalna stabilnost biti u fokusu ovog meseca, kako se planetarna moć bude okupila u južnom sektoru horoskopa. Karijera i lične želje su na drugom mestu za ovaj znak. Razvoj Vaše karijere bi trebalo da bude baziran na porodičnoj sreći i psihološkom zadovoljstvu.

Postoji više planeta u zapadnom sektoru nego u istočnom sektoru karte. Iako će interesovanja drugih dominirati, lične ambicije će biti netaknute i postajati sve jače. Važno je da pronađete zdrav balans između Vašeg blagostanja i sreće drugih u avgustu 2018.

Ovog meseca, ličnost Lava odiše samopouzdanjem a Vaš lični šarm je fantastičan. Izgledate jako privlačno i možete ostvariti svoje lične ciljeve pomoću harizme. Prepuštate se ličnom zadovoljstvu, pa će ovaj mesec biti pun života i sreće.

Glavna područja interesovanja u avgustu 2018 su finansije, putovanja, porodica, naučno istraživanje, lični afiniteti i kreativnost.

Horoskop za karijeru Lava u avgustu 2018

Astrologija u 2018 za Lava predviđa da će profesionalni razvoj biti od vitalnog značaja uz prisustvo karijerne planete, Venere u Vašem znaku još od prethodnog meseca. Izgledate uspešno i imate mnogo načina za razvoj karijere u ovom mesecu.

Astrološka predviđanja za finansije Lava u avgustu 2018

Mesečna predviđanja za Lava kažu da je ovo važan mesec, sa jakim potencijalom za zaradu. Kretanje napred Vaše planete za novac, Merkura i njeno prisustvo u Vašoj Kući novca povećava Vaš novčani prosperitet. Finansijski instinkti su dobri i možete lako zaraditi novac izvan špekulacija.

Kako su Vaša finansijska inteligencija i veštine dobre, bićete u mogućnosti da donesete ispravne finansijske odluke. Ovo, u kombinaciji sa Vašim samopuzdanjem će uvećati Vaše bogatstvo.

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Lava u avgustu 2018

Mesečni horoskop za avgust 2018 predviđa da se radi o odličnom mesecu za romantičnu vezu. Bićete u mogućnosti da privučete veliki broj partnera svojom seksualnošću. Vaša ljubavna planeta se kreće unazad i stoga morate biti oprezni pre nego što uđete u vezu. Njih možete koristiti kao zabavu i uživanje.

Astrološka predviđanja o zdravlju za Lava u avgustu 2018

Predviđanja za avgust 2018 kažu da nećete imati probleme sa zdravljem. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

Devica – horoskop za avgust 2018

Horoskop za avgust 2018 za znak Devica predviđa odličan mesec za zdravlje i finansije. Ipak, porodica, veze i karijera mogu doživeti neke smetnje.

Horoskop za avgust 2018. za horoskopski znak Devica predviđa da će porodica i dom zajedno sa emocionalnom snagom biti u fokusu ovog meseca. Ovo zbog činjenice da planetarna snaga leži u južnom sektoru horoskopa. Iako radite na svom profesionalnom razvoju, morate ga bazirati na emocionalnim faktorima.

Moć planeta raste svakog dana u istočnoj polovini karte uz promenu planeta. Ona će biti najviša do 23. U mesecu. Bićete u mogućnosti da se koncentrišete na Vaše lične ciljeve i da ih ostvarite uz pomoć Vaše sopstvene snage i inicijative. Horoskopski znak Devica će ovo raditi uz pomoć drugih i zajedno sa njima, ispunjavajući takođe i njihova interesovanja.

Planetarna obstrukcija se smanjuje pa ćete moći da napravite znatan progres na akademskom planu, kao i na porodičnom. Renoviranje i ulepšavanje kuće će biti gotovo u avgustu 2018.

Glavna područja interesovanja ovog meseca za ličnost Device su porodično blagostanje, finansije, zabava, humanitarne usluge i dobročinstva, kao i lična atraktivnost.

Horoskop za karijeru Device u avgustu 2018

Astrologija u 2018 za Devicu predviđa napredovanje u karijeri, pomaganjem karijere i interesovanja drugih. Članovi porodice će napredovati u svojim karijerama a Vi ćete ih svim srcem ohrabrivati.

Astrološka predviđanja za finansije Device u avgustu 2018

Horoskop za 2018 predviđa da će finansijski prosperitet za Device biti odličan u toku ovog meseca. Vaša finansijska inteligencija je veoma moćna i bićete u mogućnosti da donesete ispravne odluke u vezi novca. Strastveno pratite svoj finansijski plan. Uprkos tome, izgleda da je priliv novca više zbog božanske intervencije nego zbog ličnih napora. Priliv novca će biti veći pre 23.

Darežljivi ste na početku meseca i donirate dosta iz filantropskih razloga. Dajući, dobijate više novca putem drugih sredstava. Pratite svoju intuiciju sve do 23., kako biste zaradili novac, pa ćete biti realističniji u svom pristupu nakon toga, u avgustu 2018.

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Devicu u avgustu 2018

Ljubavni horoskop za device predviđa da će samci biti u mogućnosti da privuku osobu za vezu vrlo lako i u velikom broju u toku ovog meseca. Ali planetarni aspekt nije pogodan za veze koje dugo traju i trudnoće.

Postojeće veze su pod stresom, jer partneri žele da njihova sloboda ostane netaknuta. Ipak, ove razlike će kasnije nestati i harmonija će prevladati u pogledu kompatibilnosti.

Astrološka predviđanja o zdravlju za Devicu u avgustu 2018

Astrologija u pogledu zdravlja predviđa dobro zdravlje sve do 23. Nakon toga će se dalje poboljšavati. Bilo kakve promene koje želite da učinite u pogledu ishrane i vežbanja mogu biti stavljene ’’na čekanje’’. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

Vaga – horoskop za avgust 2018

Mesečni horoskop za avgust 2018 Vagama predviđa da će ljubavne veze, zdravlje i finansije biti odlične. U karijeri, ključno će biti pomaganje drugima da napreduju.

Horoskop za avgust 2018. za horoskopski znak Vaga predviđa da ćete biti ekstremno asertivni ovog meseca. Snaga planeta u istočnom sektoru horoskopa je veoma jaka. Dodajte ovome i Mars, koji predstavlja Vaš znak u toku ovog meseca.

Vage, postaćete agresivnije u avgustu 2018. Ovo je suprotno Vašem karakteru. Vaši nivoi energije se višestruko uvećavaju pa možete postići šta god želite. Ličnost Vage će biti hrabra i dovoljno smela da se suoči sa izazovima na putu svog uspeha.

Horoskopski znak Vaga će biti u mogućnosti da upravlja svojim životom na način na koji ona želi i neće se bojati ljudi ili situacija. Vi upravljate njima. Nema potrebe za fleksibilnošću ili kooperativnošću sa drugima. Možete ih potčiniti svojim ambicijama. Vi ste veoma moćni, energični i puni samopouzdanja.

Većina planeta je u južnom sektoru horoskopa u avgustu 2018., što će dati prednost porodici i psihičkoj sreći u odnosu na karijeru i ambicije. Ovo je u suprotnosti sa gore navedenim a Vaša asertivnost će biti temperamentna. Glavna područja interesovanja u ovom mesecu su društvene aktivnosti, filantropija, finansije, akademska istraživanja i lična uživanja.

Horoskop za karijeru Vage u avgustu 2018

Astrologija u 2018 za Vage predviđa da napredujete u svojoj karijeri brižnošću i ohrabrivanjem drugih da napreduju u svojim karijerama.

Astrološka predviđanja za finansije Vage u avgustu 2018

Mesečni horoskop za avgust 2018 predviđa da će Vaša zarada dostizati maksimamu sve do 23. Finansijski zastoj je gotov a zaustavljeni finansijski poduhvati, transakcije, investicije i isplate će krenuti napred. Bićete u mogućnosti da ostvarite finansijski rast svojom finansijskom sposobnošću i dobrim odlukama.

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Vagu u avgustu 2018

Ljubavna astrologija za 2018 predviđa da će samci biti u mogućnosti da privuku suprotni pol svojim šarmom i glamurom. Ljubav će pronaći u svom susedstvu.

Postojeće veze će biti podložne konstantnim promenama koje će činiti vezu jačom. Ljubav nije samo romantična već i fizička u avgustu 2018. Bićete dominantan partner a Vaš partner je spreman da udovolji Vašim zahtevima u pogledu kompatibilnosti. Biće mnogo društvenih aktivnosti i oboje ćete uživati u njima. To će učiniti vašu vezu fantastičnom. Vest o trudnoći takođe je moguća.

Astrološka predviđanja o zdravlju za Vagu u avgustu 2018

Astrologija u pogledu zdravlja Vagama predviđa da će zdravlje biti odlično a nivoi energije veoma visoki. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

Škorpija – horoskop za avgust 2018

Horoskop za Škorpiju u avgustu 2018 predviđa da će ljubavne veze, finansije i karijera biti fantastični, ali da će zdravlje biti briga.

Horoskop za avgust 2018 Škorpijama predviđa da će profesionalni rast biti izvanredan ovog meseca. Planete se nalaze u južnom sektoru horoskopa. Stoga bi porodica i emotivni aspekti trebalo da budu dominantni. Ali, retrogradne porodične planete i planetarna moć u Desetoj kući karijere čini da karijerni problemi preuzmu vođstvo u odnosu na porodično blagostanje.

Vaša karijera će biti potpomognuta od strane porodice, društvenih grupa i prijatelja u avgustu 2018. Ništa se ne dešava na domaćem terenu i pažnja ličnosti Škorpiona može se preusmeriti na karijeru ili poslovna pitanja.

Moć planeta je dominantna u istočnom sektoru Vašeg horoskopa. Ovo Vas čini mnogo sebičnijom i snažnijom osobom. Horoskopski znak Škorpija u život privlači pogotke i upravlja ljudima i situacijama.

Horoskop za karijeru Škorpije u avgustu 2018

Mesečni horoskop za avgust 2018 Škorpijama predviđa da će karijera zauzeti centralno mesto u toku ovog meseca zbog planetarnog apsekta. Bićete u mogućnosti da određujete uslove na svom radnom mestu a drugi će pratiti Vaša naređenja. Bićete u mogućnosti da se profesionalno razvijate preciznim ostvarivanjem svojih ciljeva.

Astrološka predviđanja za finansije Škorpije u avgustu 2018

Horoskopska predviđanja za avgust Škorpijama predviđaju finansijski prosperitet, koji će biti izuzetan u toku ovog meseca. Planeta novca, Jupiter se kreće napred a dobri planetarni apsletki će pomoći finansije. Sve do 23., Vaša finanskijska inteligencija će biti dobra i bićete u mogućnosti da učinite dobre finansijske procene.

Imate podršku članova porodice, kolega i starijih u svojim poslovnim poduhvatima. Sva iznaredna plaćanja će biti primljena a finansijske transakcije i projekti koji su pali u zaborav, sada imau novu ulogu. Zarađivanje novca postaje teže nakon 23., pa ćete morati da uložite dodatne napore zbog retrogradnog Merkura.

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Škorpiju u avgustu 2018

Ljubavna astrologija za 2018 predviđa da će samci biti u mogućnosti da uđu u romantične veze iako sada ganjaju svoje ambicije u pogledu karijere. Možda ćete pronaći svoju ljubav na radnom mestu i moguće je da će to biti osoba na višoj poziciji. Ovog meseca se srećete sa uticajnim i prestižnim osobama i možete naći ljubav na tim sastancima. Razmislite dva puta pre planiranja trudnoće.

Bićete zainteresovani za poboljšanje karijere Vašeg supružnika ili partnera.

Astrološka predviđanja o zdravlju za Škorpiju u avgustu 2018

Horoskop za avgust 2018 Škorpijama predviđa osetljivo zdravlje sve do 23 u mesecu. Dovoljna količina odmora će biti od koristi. Duhovno i natprirodne tehnike lečenja kao što su molitve i meditacija će poboljšati Vaše blagostanje. Nivoi energije će biti obnovljeni nakon 23. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

Strelac – horoskop za avgust 2018

Horoskop za avgust 2018 predviđa dobro zdravlje, odlučne veze i sjajne prilike za karijeru. Samo vodite računa o svojim finansijama.

Horoskop za avgust 2018 predviđa da ćete biti veoma agresivni u toku ovog meseca i da ćete ostvarivati svoje ciljeve svojim sopstvenim naporima. Ovo zbog činjenica da se planetarna moć pomera ga istočnom sektoru horoskopa do 10-og i da postepeno raste tokom meseca. Jupiter se pomera napred što će uticati na porast Vašeg samopouzdanja.

Vi gospodarite ljudima i okolnostima, pa ličnost strelca ne zavisi od drugih niti od stvari koje oni rade. Nema potrebe za prilagođavanjem ili za kooperativnošću sa drugima. Možete povećati svoj uspeh i sreću kontrolisanjem ljudi i okolnosti u avgustu 2018.

Horoskopski znak Strelac će imati mnogo zabave i uživanja i prepustiće se telesnim zadovoljstvima sve do 23. Uživaćete i biti vedrog duha u jednom od najboljih perioda u toku godine. Postoje mogućnosti za daleka putovanja, a Vi ćete biti zainteresovani za duhovno prosvetljenje u toku ovog meseca.

Glavna područja interesovanja u avgustu 2018 za Strelca su karijera, daleka putovanja, duhovna učenja, društvene aktivnosti, sport i rad na povećanju sopstvenog šarma.

Horoskop za karijeru Strelca u avgustu 2018

Mesečna predviđanja kažu da će karijera cvetati nakon 23. Vi ste veoma entuzijastični i imate visok nivo samopouzdanja što je u dodiru sa Vašim profesionalnim rastom. Vaš posao će biti jako cenjen od strane rukovodstva i bićete nagrađeni novčano, kao i određenim statusom.

Astrološka predviđanja za finansije Strelca u avgustu 2018

Horosko za 2018 predviđa da će finansijski prosperitet biti statičan ovog meseca. Velika ulaganja i nabavke zahtevaju pažljivo ispitivanje. Bićete u mogućnosti da staloženo upravljate situacijama i moraćete da čekate bolje dane tokom retrogradnog Merkura.

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Strelca u avgustu 2018

Mesečni horoskop za avgust 2018 Strelcima predviđa uzbudljiv mesec za ljubavne afere. Samci mogu imati mnoštvo mogućnosti za ulazak u ljubavne veze ovog meseca. Možete pronaći ljubav na duhovnim mestima, akademskim centrima ili stranim zemljama sve do 10. u mesecu. Nakon toga, ljubav možete naći na radnom mestu uz pomoć starijih ili nadredjenih. Partner može biti kolega ili neko ko je povezan sa Vašom karijerom. Trudnoća bi morala da bude planirana.

Uživaćete u svom ljubavnom životu uz mnogo udvaranja. Ukoliko ste već u vezi, možete očekivati da veza napreduje brže.

Astrološka predviđanja o zdravlju za Strelca u avgustu 2018

Astrologija u pogledu zdravlja za Strelca, za avgust 2018 predviđa da će Vaše zdravlje biti fantastično ovog meseca i da posedujete veliku količinu šarma. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

Jarac – horoskop za avgust 2018

Horoskop za Jarca u avgustu 2018 predviđa da je ovo dobar mesec za zdravlje. Veze i finansije su problematične.

Horoskop za avgust 2018 Jarcu predviđa da će karijera i lične želje biti ključne ovog meseca. Ovo zbog činjenice da je planetarna moć skoncentrisana u severnom sektoru Vašeg horoskopa. Ipak, porodica Vam je takođe važna zbog uticaja Marsa.

Snaga planeta se nemilosrdno povećava u istočnoj polovini karte zbog pomeranaja planeta ka toj polovini. Ovo Vas čini veoma nezavisnom osobom i bićete u mogućnosti da vodite svoj život onako kako želite. Ličnost Jarca ne zavisi od društvene milosti. Drugi će morati da prate Vaša naređenja a Vi niste u milosti drugih u avgustu 2018.

Saturn, Vaša vladajuća planeta se pomera unapred, što će uvesti element opreza u Vašem napredovanju. Niste potpuno raščistili u pogledu Vaših ambicija i puta koji želite da pratite. Ispitujete svoje ciljeve i put koji želite da pratite.

Glavna područja interesovanja su karijera, društveni život, filantropija, duhovnost, kao i eliminsanje negativnosti iz života.

Horoskop za karijeru Jarca u avgustu 2018

Horoskop za avgust 2108 Jarcima predviđa da će Vaše profesionalne ambicije biti povezane sa Vašom porodicom. Radite pod pretpostavkom da će Vaše napredovanje biti napredovanje Vaše porodice. Takođe uživate pomažući drugim porodicama da prežive, a lični napredak se povećava kao prirodna posledica tokom retrogradnog Merkura.

Astrološka predviđanja za finansije Jarca u avgustu 2018

Horoskop za 2018 predviđa da finansijski prosperitet nije sjajan a da sve novčane transakcije ostaju zaglavljene. Kako je Vaša zarada ograničena, trebalo bi da se fokusirate na smanjenje svojih troškova kako biste uspostavili ravnotežu u budžetu. Svi finansijski poduhvati, investiranja i računi se odlažu a biće testirana Vaša izdržljivost. Vaš supružnik ili partner će biti u mogućnosti da ostvari finanskijske ciljeve do 23., i biće u mogućnosti da pomogne Vašim finansijama.

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Jarca u avgustu 2018

Ljubavni horoskop za avgust 2018 predviđa status kvo u ljubavi i društvenom životu. Niste vođeni planetarnim aspektima i možete pratiti koji god pravac želite. Na vama je da preduzmete inicijativu za poboljšanje društvenog života ili ljubavnih veza uz pomoć seksualnosti Jarca.

Veza sa Vašim supružnikom ili partnerom će biti pod sresom i postoji tendencija da se stariji članovi porodice umešaju u Vaš ljubavni život. Trudnoća je nešto o čemu se mora razgovarati.

Astrološka predviđanja o zdravlju za Jarca u avgustu 2018

Horoskop predviđa da će Vaše zdravlje biti odlično tokom meseca. Može biti poboljšano uz pomoć stroge dijete i detoksikacije. Trebalo bi da se fokusirate na emotivno zdravlje vežbanjem joge ili praktikovanjem mirnih veza sa drugima. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

Vodolija – horoskop za avgust 2018

Horoskop za avgust 2018 Vodolijama predviđa napredak u pogledu karijere. Finansije i zdravlje mogu izazvati brige.

Horoskop za avgust 2018 Vodolijama predviđa da će biti fokusiranje na razvoj karijere i dostignuća. Moć planeta je locirana u severnom sektoru horoskopa. Porodica i psihološki rast mogu biti stavljeni ’’na čekanje’’ovog meseca.

Veliki broj planeta se nalazi u istočnoj polovini horoskopa, pa će stoga nezavisnost i preduzimljivost ličnosti Vodolije postići ciljeve. Vaša dostignuća imaju podršku društvenih kontakata jer planetarni uticaji stimulišu Vašu kuću ljubavi.

Glavna područja interesovanja su ljubav i društveni život, duhovno obrazovanjem kao i eliminacija negativnosti iz života i kreativnost.

Horoskop za karijeru Vodolije u avgustu 2018

Horoskop za avgust 2018 Vodolijama predviđa da će razvoj karijere početi brzim tempom zbog kretanja napred karijerne planete, Plutona ovog meseca. Zastoj karijere se završava i svetli dani su pred Vama. Morate naporno raditi kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Oni koji traže posao će biti uspešni ovog meseca i pronaći će posao u susedstvu.

Astrološka predviđanja za finansije Vodolije u avgustu 2018

Mesečni horoskop za avgust 2018 Vodolijama savetuje da budu tolerantni prema zastojima u pogledu svojih finansijskih aktivnosti. Morate se osloboditi nepotrebnih troškova i za sada odložiti velike kupovine i investicije.

Vaša zarada će se poboljšati, time što ćete pomagati drugima da zarade koristeći Vaše finansijske veštine. Vaš supružnik ili partner će imati dobru zaradu i moći će da Vam pomogne ukoliko je to neophodno.

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Vodoliju u avgustu 2018

Ljubavni horoskop predviđa da će samci imati mnogo prilika da uđu u ljubavnu vezu. Šanse su velike da ćete biti u mogućnosti da nađete pravog partnera, prema svojim merilima. Ljubav se može pronaći na društvenim okupljanjima, mestima za zabavu ili sportskim arenama. Sekualnost Vodlije traži romansu i idealnost tokom prve polovine meseca. Ljubav postaje strast tokom druge polovine meseca i postoje šanse za trudnoću.

Kompatibilnost Vodolije sa supružnikom ili partnerom će biti za uživanje i bićete zajedno pozvani na mnogo zabava sa članovima porodice. Morate se suočiti sa braćom ili sestrama u diplomatskom maniru tokom retrogradnog Merkura.

Astrološka predviđanja o zdravlju za Vodoliju u avgustu 2018

Horoskop predviđa da će zdravlje biti krhko i zahteva pažnju sve do 23 u mesecu. Emotivne vežbe zajedno sa opuštanjem će poboljšati Vaše zdravlje. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

Ribe – horoskop za avgust 2018

Horoskop za avgust 2018 Ribama predviđa sjajan mesec za ljubavne veze, karijeru i zdravlje. Moraćete se nositi sa poteškoćama u zarađivanju novca.

Horoskop za avgust 2018 Ribama predviđa da će karijera i ambicije biti u fokusu tokom ovog meseca. Moć planeta se pomera u severni sektor horoskopa uz kretanje velikog broja planeta. Bićete u mogućnosti da definišete svoje želje jasno, zbog određenih planetarnih aspekata.

Snaga palneta je nešto veća u zapadnoj polovini karte. Stoga, drugi i njihovi zahtevi mogu biti mnogo važniji od Vaših ambicija. Vaša nezavisnost je i dalje dovoljna da ostvarite ono što želite bez pomoći drugih, u slučaju da tu podršku nemate. Neophodno je da pronađete balans između ličnih napora i društvene ’’milosti’’ kako biste ostvarili ono što želite tokom retrogradnog Merkura.

Glavna područja interesovanja u avgustu 2018 su ciljevi u karijeri, ljubav i seksualnost kao i eliminsanje onoga što zamerate sebi u životu.

Horoskop za karijeru Riba u avgustu 2018

Horoskop za 2018 predviđa da će napredovanje u karijeri biti sjajno sa kretanjem unapred karijerne planete, Jupitera, tokom avgusta 2018. Imate podršku rukovodstva u pogledu razvoja Vaše karijere. Bićete u mogućnosti da ostvarite svoje ciljeve na radnom mestu a horoskopski znak ribe će biti nagrađen napredovanjem u poziciji i finansijskom nadoknadom.

Astrološka predviđanja za finansije Riba u avgustu 2018

Horoskop predviđa da će finansijski prosperitet biti ispod nominalnog u toku ovog meseca. Postoje druge metode za poboljšanje finansija kao što je smanjenje troškova i balans između potrošenog i zarađenog.

Vaš finansijski status može biti poboljšan korišćenjem Vaših finansijskih veština za pomoć drugima kako bi zaradili novac. Imate određenu podršku Vašeg supružnika ili partnera. Postoji verovatnoća prijema masovnih isplata dividendi, povraćaja poreza i osiguranja.

Ljubavni horoskop i prognoze o vezama za Ribe u avgustu 2018

Horoskop predviđa da će Vaš ljubavno život biti odličan ovog meseca uz prisustvo planete ljubavi, Merkura, u kući braka. Dosta ste društveni i imate romantičan temperament.

Samci će imati mnogo prilika da pronađu svoju ljubav i trebalo bi da dozvole seksualnosti Riba da se polako razvija. Može Vas privući osoba koja ima suprotne osobine od Vaših. O trudnoći bi se moglo razmišljati.

Astrološka predviđanja o zdravlju za Ribe u avgustu 2018

Horoskop za avgust 2018 Ribama predviđa da će zdravlje biti odlično tokom meseca. Uobičajeni zdravstveni poremećaji mogu nestati pre 23. Trebalo bi da imate dovoljno odmora nakon 23 kako biste poboljšali svoje zdravlje. Zdravlje Vam može biti poboljšano dobrom ishranom i emotivnom harmonijom. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

Izvor : https://ordinacija.tv/

PODELI