NaslovnaNekategorizovanoHoroskop za 2024. godinu – Zdravlje, porodica, posao, ljubav…

Horoskop za 2024. godinu – Zdravlje, porodica, posao, ljubav…

Horoskop za 2024. godinu donosi promene u svakom horoskopskom znaku i pružiće vam novo sagledavanje života i njegovog pravca. Zbog promene položaja planeta ove godine, povremeno će se dodavati slatka i gorka iskustva u živote svih horoskopskih znakova. Ali u proseku, kako prijatna i kako zbunjujuća će biti ova godina za vas, možete saznati iz horoskopa za 2024. godinu. Naš astrolog je izvršio detaljnu analizu promena za svaki horoskopski znak.

OVAN

Posao – U Novu 2024. godinu ulazimo sa retrogradnim Merkurom, koji će biti na snazi do 3. januara, tako da ne treba da se nervirate što će se pregovori prolongirati. Dobijaćete lažna obećanja o poslovnim ponudama koje će biti moguće tek od kraja januara meseca. Mars u Jarcu u januaru i februaru ukazuje da će vam pozicija u karijeri biti prioritet. Do pred kraj maja 2024. godine treba da iskoristite uticaj Jupitera iz Bika za uvećanje zarade ili dobijanja povišice. 26. maja Jupiter, planeta sreće, ulazi u Blizance, pa vam donosi odličan drugi deo godine za pregovore. Sva važna papirologija koju treba da završite ili ugovor o kojem maštate, sačekaće drugi deo 2024. godine. Moguće je da dobijete ugovor o kojem ste maštali jer će Jupiter raditi u vašu korist. Jupiter u Blizancima doneće vam bolje odnose sa komšijama, rodbinom, ali će, uopšteno gledano, da donese jednu lakoću u komunikaciji koja vam je nedostajala. Isto tako, Jupiter u ovom znaku ukazuje da će 2024. godinu da obeleži događaj koji je vezan za papirolgiju. U februaru možete da očekujete prijateljsku pomoć za posao, tako da će vam uticajni ljudi pomoći da ostvarite svoje snove. Avgust, novembar i decembrar će biti najteži meseci za pregovore jer će Merkur u tom intervalu opet biti retrogradan. Pošto Puton 21. januara ulazi u Vodoliju, to će nagovestiti oslobođenje tenzija na poslu koje se trajale godinama. Dok je bio u Jarcu imali ste utisak da poslovna situacija oduzima vaše privatno vreme i utiče na kvalitet života, dok će Pluton u Vodoliji da donese više slobode i nećete dozvoljavati da posao preuzme kormilo nad vašim životom.

Ljubav – U Novu godinu ulazimo sa Venerom u Strelcu, što ukazuje da je odličan period za putovanja. Ukoliko ste slobdni, maštaćete o susretu sa osobom koja je u drugom gradu. Kada Jupiter 26. maja uđe u Blizance nakon 12 godina, a to je vaše treće polje, to podrazumeva da će drugi deo godine biti povoljan da stanete na „ludi kamen“. Mnogi Ovnovi će u drugom delu 2024. godine odlučiti da ozvanične svoju dugogodišnju vezu i upuste se u bračne vode, jer će od maja biti povoljan period za bilo kakve ugovore. 5. aprila Venera ulazi u vaš znak, pa nagoveštava priliku za zaljubljivanje. U sezoni vašeg znaka u aprilu ćete biti skloni zaljubljivanju više nego u prethodnom periodu. Avgust mesec će biti kritičan za muško-ženske odnose jer će Mars iz Blizanaca graditi negativan aspekat sa Venerom, p su moguće krize, raskidi, ali i učestale svađe zbog nerazumevanja. U drugoj nedelji decembra Venera ulzai u Vodoliju gde gradi aspekat sa Plutonom, što može da vam donese sudbinski susret, pojačanu strast, ljubomoru ali i karmičke veze.

Zdravlje – Zbog Marsa u Jarcu u januaru 2024. osetićete manjak energije pod uticajem stresa na radnom mestu. Od 14. februara sledi vam povratak energije i poboljšanje zdravlja, što znači da u januaru treba da povedete računa o zdravlju. Kada u maju Jupiter uđe u Blizance, ova planeta doneće vam više vitalnosti, zdravlja i sreće, tako da ćete biti zdratsveno stabilniji u drugom delu godine.

Pogledajte video – Srećna Nova 2024. na svim jezicima sveta. Zapratite, lajkujte i napišite u komentarima kako vam se sviđa ovaj video. Pokažite deci, jer će tu uskoro besplatno moći da uče matematiku!

BIK

Posao – Jupiter u vašem znaku do 26. maja 2024. godine treba da iskoristite za proširenje delatnosti i poslovnih projekata. Ipak, treba da uzmemo u obzir da u Novu godinu ulazite sa retrogradnim Merkurom, tako da ćete pred ulazak u 2024. biti skloni pogrešnim procenama koje se odnose na ulaganje novca, što može da donese novčanu krizu. Nije dobro da u decembru na januar rizikujete kada je novac u pitanju. Venera u februaru boravi u Jarcu, pa ćete se lakše nositi sa bilo kakvim preprekama, ali ujedno i moći da otputujete. Pluton 21. januara ulazi u Vodoliju, što će se manifestivati kao pobuna na radnom mestu gde će sistem rada morati da se menja jer će sloboda biti na ceni. Sigurno je da ćete se od januara pa u daljem nastavku godine prilagođavati na nove potrebe saradnika ali i njihovo ponašanje, jer ćete imati utisak da ljudima posao više neće biti prioritet. To je revolucionalna ideja na radnom mestu koja može da promeni sve. Donosi upotrebu novih tehnologija, interneta ali i veštačke inteligencije. Jupiter 26. maja ulazi u Blizance nakon 12 godina, što ukazuje da je period od tog meseca, pa do kraja 2024. srećan za novac! Imate šansu da u drugom delu godine uvećate zaradu ili dobijete ponudu koja može da vam uveća prihode. Saturn u Ribama do 2026. godine testira vaša prijateljstva, tako da možete da računate da ćete saznati u kojim ljudima istinski možete da pronađete oslonac, a naročito u poslu. Uran u vašem znaku nije lak, pa imate utisak često da „gubite tlo pod nogama“ jer garancija nema ni za jedan segment vašeg života, ali to je veliki ciklus promena kroz koji prolazite već nekoliko godina. Naučićete da rizik nije toliko strašan i da ponekada stvari moraju radikalno da se „preseku“ kako bi se promenile na bolje.

Ljubav – Ulazak Plutona u Vodoliju 21. januara donosi vam velike promene u partnerskim odnosima. Institucija braka kao takva će promeniti svoju suštinu, tako da ćete uvideti da bračni odnos nije garancija za sreću. Uran u vašem znaku doneće vam oslobođenje i potrebu da upoznajete ljude i preko društvenih mreža, što je za vas bilo nezamislivo. Sloboda će biti na ceni i to može ispočetka da vam smeta, ali ćete shvatiti da je to najvažnije u ljubavi. Venera u Vodoliji od 16. febuara donosi vam ljubav na poslu, ali i susret preko poslovnih kontakata. To može da bude sudbinski susret koji će vam promeniti pogled na ljubav. Do maja 2024. godine i dalje imate šansu da se zaljubite kao nikada do sada jer planeta sreće radi svoje i sigurno je da ćete do maja biti spremniji emotivno da se prepustite nego u prethodnim godinama. U apriliu ćete mešati ljubav i prijateljstvo, pa možete lako da pomislite da prijatelj gaji osećanja pre vama. Sa Ribama ćete imati poseban, intuitivan odnos jer ćete smatrati da vas razumeju kao osobu. Vodolije će vam biti kontroverzne ali neshvatljive, a ujedno i privlačne zbog slobodnog duha.

Zdravlje – Pod uticajem Jupitera u vašem znaku do maja, planeta sreće će vaš štititi od negativnih uticaja, tako da ćete i sve zdravstvene tegobe lakše prevazilaziti. Pluton u Vodoliji u drugom delu 2024. godine može da vam donese psihosomatske bolesti zbog stresa na radnom mestu, tako da je važno da se posvetite sebi, a ne tuđim problemima.

Pogledajte video – Srećna Nova 2024. na svim jezicima sveta. Zapratite, lajkujte i napišite u komentarima kako vam se sviđa ovaj video. Pokažite deci, jer će tu uskoro besplatno moći da uče matematiku!

BLIZANCI

Posao – Pred vama je veoma važna godina, jer Jupiter, najsrećnija planeta u Zodijaku, ulazi u vaš znak 26. maja i donosi šanse i prilike koje se dobijaju jednom u 12 godina. To je ujedno kao vrsta anđela čuvara koji vas štiti od negativnih uticaja i pogrešnih odluka. Pošto ćemo u Novu 2024. godinu ući sa retrogradnim Merkurom, jasno je da ćete pomisliti da u poslovnom smislu nema pomaka i da vam ništa ne ide od ruke. Međutim, u drugoj nedelji januara će vam se razbristriti mnoge stvari, pa će 2024. godina dobiti novi smisao. Merkur će biti retrogradan tokom avgusta, novembra i decembra, tako da su to momenti kada ne treba donosite važne odluke. Jupiter u vašm znaku može da nagovesti novo poslovno partnerstvo, ali i promovisanje na ličnom planu. Sigurno je da ćete dobiti na popularnosti pod uticajem Jupitera ili promovisati posao koji radite. Od 13. februara Mars u Vodoliji, uz Pluton koji ulazi u taj znak ukazuje na prijateljsku podršku na poslu. Možete lako sa prijateljima da započnete da radite važan poslovni projekat. Pošto je Jupiter i predstavnik vašeg desetog polja, nije isključeno da vas u drugom delu 2024. godine očekuje nova, viša, poslovna pozcija na poslu koja će doneti uvećanje obaveza ali i veće zadovoljstvo u profesionalnom smislu. Saturn u Ribama do 2026. godine uči vas novoj odgovornosti na radnom mestu jer je polako, ali sigurno, počeo da menja vaše profesionalno usmerenje.

Ljubav – Samim tim što Jupiter ulazi u vaš znak u maju 2024. godine, to nagoveštava mogućnost da sretnete ljubav svog života ili se zaljubite do ušiju. Slobodni Blizanci prijatno će se iznenaditi u drugom delu godine jer će biti spremni za proširenje porodice ali i ostvarivanje novih poznanstva. Vi ćete biti jedan od najpopularnijih znakova u 2024. godini, a samim tim i jedan od najomiljenijih. Baš kao i Ovnovi, vi ste prvi na listi znakova koji mogu da se odluče na brak ili zajednički život. Isto tako, odnos Saturna i Jupitera sredinom godine može da stavi na test postojeći odnos koji imate, pa da vam donese krizu ili krah. U periodima kao što su avgust, kraj novembra i početak decembra, nije dobar momenat da donosite odluke jer ćete biti neracionalni zbog uticaja retrogradnog Mekrura.

Zdravlje – U Novu godinu ulazite kilavi jer će Merkur biti retrogradan, a i Saturn iz Riba može da aktivira vaše hronične boljke. Jupiter od maja donosi ozdravljenje i šanse da povratite vitalnost i životnu energiju.

Pogledajte video – Srećna Nova 2024. na svim jezicima sveta. Zapratite, lajkujte i napišite u komentarima kako vam se sviđa ovaj video. Pokažite deci, jer će tu uskoro besplatno moći da uče matematiku!

RAK

Posao – Ulazak u Novu 2024. godinu sa retrogradnim Merkurom donosi vam pojačanu nervozu jer na poslu ništa neće biti završeno na vreme, a rokovi će se prolongirati. Dakle, veliki planovi za Novu godinu lako mogu u poslovnom smislu da se odlože jer će svaki segment imati tendenciju da kasni do sredine januara. Sezona Jarca u januara vam neće prijati, jer će poslovni partner testirati vaše strpljenje i vršiti pritisak za rokove. Pod uticajm Saturna u Ribama do 2026. godine vi učite nešto novo o poslu koji radite i ovo je odlično za sve Rakove koji studiraju ili se bave nekom oblašću koja im je dosad bila strana. Dakle, sigurno je da ćete u narednih godinu, dve, postati stručniji na radnom mestu. 26. maja Jupiter, planeta vašeg posla ulazi u Blizance, što donosi obilje komunikacije, ali i dešavanja „iza zatvorenih vrata“, pa nećete imati osećaj ko su vam iskreni saradnici na poslu. Drugim rečima, u drugom delu 2024. godine stvari na radnom mestu uopšte neće biti onakve kakve izgledaju na prvi pogled. Pojedinim Rakovima Jupiter u Blizancima može da donese novu poslovnu ponudu za rad o nevladninim organizacijama, zatvorenim institucijama, ali i medijima gde su centri inofmracija. Komunacija će biti ključna u drugom delu 2024. godine jer zapravo u predstojećoj godini pregovarate i učite kako biste u 2025. godini kada Jupiter uđe u vaš znak nakon 12 godina bili na boljoj poziciji u karijeri.

Ljubav – Saturn u Ribama do 2026. godine donosi posebnu vrstu emotivnosti u ljubavnim odnosima. Partner će očekivati da mu se nađete pri ruci ili budete na neki način glavna podrška jer Saturn u Ribama zahteva saosećajnost. Ukoliko ste slobodni ili razvedeni, Saturn u devetom polju može da vam donese poznanstvo sa sledećim partnerom. To može da bude u pitanju i osoba koja nije iz vašeg grada. Pod uticajem Saturna u Ribama postojeći emotivni odnosi Rakovima će se učvrstiti i imaju mogućnost da postanu trajniji. Venera u Raku od 17. juna donosi vam prilikuza nova poznanstva i početak vrele, letnje romanse. To je period godine kada ćete veoma privlačni i spremni za ostvarivanje trajnijeg, emotivnog odnosa.

Zdravlje – Vi ste prilično stabilni u 2024. godini, izazev što ćete u januaru imati utisak da ste iscrpljeni zbog poslovnih rokova. Jupiter u Blizancima od maja 2024. godine donosi vam novi vid psihiološke stabilnosti, tako da ćete unutar sebe da pronađete balans koji vam je nedostajao.

Pogledajte video – Srećna Nova 2024. na svim jezicima sveta. Zapratite, lajkujte i napišite u komentarima kako vam se sviđa ovaj video. Pokažite deci, jer će tu uskoro besplatno moći da uče matematiku!

LAV

Posao – Pošto ćemo u Novu godinu ući sa retrogradnim Merkurom, nećete biti zadovoljni finansijskom situacijom. Isto tako ćete smatrati da vam se uloženi novac nije isplatio. Međutim, to je privremeno stanje koje će da prođe sredinom januara. Saturn u Ribama do 2026. godine donosi vam čudne odnose na poslu u kojima će vam mnogi saradnici tražiti pomoć. Radićete sa osobama koje vam često stavljaju svoja osećanja u prvi plan, a posao na poslednje mesto. Jupiter 26. maja ulazi u Blizance, što je odlična vest za Lavove, tako da očekujte veliku podršku prijatelja i mogućnost ostvarivanja snova u drugom delu 2024. godine. Preko iskrenog prijateljstva ćete moći da dobijete neku uslugu koja će vam značiti u ciljevima u karijeri. Merkur će u toku 2024. godine biti retrogradan u avgustu, novembru i decembru, tako da su to periodi kada ne treba da se zalećete sa ulaganjima. Pluton u Vodoliji od 21. januara ukazuje na novu eru u odnosima, naročito ako imate poslovno partnerstvo koje traje godinama. Nešto će suštinski bitno morati da se menja, a vi nećete trpeti bilo kakve pritiske, tako da će doći do nekog vida reforme. Ovo je bitno za sve Lavove koji partnerski zarađuju novac ili se oslanjaju na osobu u poslu. Dakle, 2024. godina nagoveštava period kada ćete lakše ostvarivati svoje snove iako do maja tako neće izgledati tako.

Ljubav – Pluton u Vodoliji od 21. januara nagoveštava prekretnicu kada su pitanju partnerski odnosi, naročito ako ste u braku. U odnosu sa voljenom osobom sloboda će biti najvažnija. Uran u Biku donosi takođe drastične promene svim Lavovima koji žive sa patnerom ili su u braku. Ljubavni odnos ima tendenciju da trpi zbog posla, a zapravo je istina da nešto drastično mora da se menja. Ni vi, a ni partner nećete postići ništa ako dodatno budete zatezali odnos ili nametali stavove. Potrebno je da zbog Uranove i Plutonove pozicije jedno drugom date više prostora i vremena. Pošto Jupiter, vladar vašeg petog polja ulazi u Blizance, to nagoveštava mešanje ljubavi i prijateljstva. Mnogi Lavovi imaju šasnu da se zaljube u dugogodišnjeg prijatelja. Prijateljska baza će biti idealna podloga za novu romansu koja može da vam obeleži drugi deo 2024. godine.

Zdravlje – Od maja 2024. Lavovima će biti bolje na snima poljima, pa i na zdrastvenom planu. Početkom godine imaćete kostobolje, a u drugom delu februara probleme sa crikulacijom. Ali drugi deo godine nagoveštava stabilnije zdravstveno stanje pod uticajem Jupitera u Blizancima.

Pogledajte video – Srećna Nova 2024. na svim jezicima sveta. Zapratite, lajkujte i napišite u komentarima kako vam se sviđa ovaj video. Pokažite deci, jer će tu uskoro besplatno moći da uče matematiku!

DEVICA

Posao – Pošto je Merkur vaša vladajuća planeta, a on će u Novoj 2024. godini biti retrogradan do 3. januara, a to znači da ćete imati uzaludna očekivanja od nekih poslovnih ambicija. Nećete imati utisak da se išta pomerilo napred u Novoj godini jer će Merkur da uspori realizaciju bilo kakvih pregovora. To je veoma važno jer ako nameravate da menjate posao, onda treba da znate da ne treba da mislite ništa do sredine januara jer će situacija tek tada biti jasnija. Zbog uticaja Saturna iz Riba do 2026. godine, u fazi ste kada morate da preuzmete ozbiiljnu odgovornost na radnom mestu jer će vam se nametati takve situacije u kojoj ćete morati da se ponašate odgovorno. Imaćete utisak da ste pod većim pritiskom jer će se vaši poslovni potezi posmatrati. Isto tako, Satun u Ribama može da uslovi prekid dugogodišnjeg poslovnog partnerstva koje ste imali na radnom mestu. Zbog toga će biti prelomnih odluka što se tiče poslovne saradnje. Jupiter, planeta sreće, ulazi u Blizance 26. maja u vaše polje karijere i donosi vam potrebu da budete promovisani na poslu, jer ćete smatrati da zaslužujete bolju poziciju u karijeri nego što je trenutno imate. Merkur će biti retrogradan u avgustu, novembru i decembru tako da su to periodi kada ne treba da donosite važne poslovne odluke. Jupiter i Uran iz Bika iskoristite da u prvoj polovini 2024. godine usvojite nove metode rada koje će od vas zahtevati dodatno obrazovanje, ali će vam značiti u budućem periodu.

Ljubav – Zbog uticaja Saturna u Ribama sve Device koje su u braku shvataju da se taj odnos puno promenio već tokom 2023. godine. Moguće je zahlađenje u odnosima ili jednostavno podizanje odnosa na nov nivo jer imate potrebu da budete fokusirani više na sebe i svoje potrebe. Pojedine Device lako mogu da donesu odluku o razvodu ili razlazu jer će Saturn da ih stavi na razne životne testove koji će rezulirati time da određene osobe moraju nestanu iz njihovog života. Ukoliko ste slobodni, u prvoj polovini februara će biti lakog flerta na radnom mestu. Takođe, slobodne Device mogu da očekuju poznanstvo sa osobom koja ima veliko životno iskustvo ili postoji neka razlika u godinama. To je osoba koja može da vam promeni pogled na život.

Zdravlje – Zbog uticaja retrogradnog Merkura veoma je važno da pred Novu godinu ne preterate sa nezdravom hranom jer nećete voditi mnogo računa o sebi. Jupiter u Blizancima od maja 2024. godine donosi vam povremeno zanemarivanje zdravlja zbog poslovnih dešavanja, tako da je bitno da poradite na zdravijoj ishrani i navkama.

Pogledajte video – Srećna Nova 2024. na svim jezicima sveta. Zapratite, lajkujte i napišite u komentarima kako vam se sviđa ovaj video. Pokažite deci, jer će tu uskoro besplatno moći da uče matematiku!

VAGA

Posao – Iako vam sam početak 2024. godine neće delovati obećavajuće, spremite se za jednu ludu avanturu. Venera u januaru u Strelcu ukazuje da ćete biti avanturistiučki raspoloženi iako ćete zbog uticaja sezone Jarca biti opterećeni porodičnim problemima. Januar i februar nisu meseci kada treba da se bavite bilo kakvim ulaganjem u nakretnine, niti da razmišljate o podizanju kredita. Mars i Venera od sredine februar donose veliko olakšanje, tako da će teret koji budete osećali u januaru konačno da padne. Treba napomenuti da Saturn gazi kroz vaše šesto polje od marta 2023. godine, što je verovatno već uslovilo velike poslovne promene. To nagoveštava novi sistem rada, nove kolegeijalne odnose, ali vas i umara jer morate da radite više nego što biste želeli. Koliko god da budete radili do fabruara 2026. godine imaćete utisak da nije dovoljno, jer će se od vas očekivati više. Mnoge Vage odlučiće da promene posao u intervalu od predstojeće dve godine, a pojedine su to već i uradile. Vaš posao u narednom periodu zahteva prisutnost u svim poslovnim segmentima, a to će vam smetati jer ima manje prostora za opuštanje. Jupiter 26. maja ulazi u Blizance, što je lepa vest za sve Vage, jer se aktivira vaše polje inostranstva i saradnje sa stranim firmama. To će usloviti daleka putovanja i otvaranje novih opcija za saradnju. Ako se bavite izdavaštvom, turizmom ili recimo prosvetom, drugi deo 2024. godine će biti odličan. Jupiter u Blizancima doneće vam protekciju od maja, pa ćete lakše ostvarivati snove. Pluton u Vodoliji od 21. januara ukazuje na poboljšanje finansijske situacije koja je bila pred krahom zbog njegove pozicije u Jarcu. Ukoliko želite da dobijete sponzorstvo ili rešite pitanje nasledstva, to treba da radite do maja 2024. godine.

Ljubav – Vage koje su razvedene ili raskinule dugogodišnju vezu imaće priliku pod uticajem Jupitera u Blizancima od maja da upoznaju sledećeg partnera. To će biti osoba koja je mladolika i komunikativna. Zauzete Vage će u Novoj godini voditi zamarajuće rasprave oko raspodele porodičnih obaveza i verovatno finansija. Febauar donosi nove prilike za poznanstva i početak romanse koja će da započne iz iskrenog prijateljstva. Kada Jupiter uđe u Blizance 26. maja imaćete priliku i da se zaljubite jer ćete biti poletni i spremni za novi emotivan odnos. Takođe, Jupiter u devetom polju donosi vam šansu za daleka putovanja sa osobom do koje vam je stalo. Sve u svemu, očekuje vas uzbudljiva godina od maja sa novim mogućnostima i poznanstvima.

Zdravlje – Početkom Nove godine nećete se osećati najbolje jer će vam Mars iz Jarca oduzimati energiju, pa ćete biti skloni kostoboljama. Od februara već dolazi poboljšanje, ali zbog Saturna u Riba vi morate da postanete osoba koja usvaja zdravije životne navike. To će dratsično da se menja u ciklusu koji traje do 2026. godine, tako da nije isključeno da se oslobodite nezdravih navika, kao što su alkohol, duvan i loša ishrana.

Pogledajte video – Srećna Nova 2024. na svim jezicima sveta. Zapratite, lajkujte i napišite u komentarima kako vam se sviđa ovaj video. Pokažite deci, jer će tu uskoro besplatno moći da uče matematiku!

ŠKORPIJA

Posao – Nova godina će vam početi u znaku novih pregovora i poziva kojih će biti već u prvim nedeljama januara. Zbog retrogradnog Merkura treba da se čuvate pogrešnih prijateljskih saveta oko posla, jer oni neće biti ispravni. Pluton 21. januara ulazi u Vodoliju i za vas donosi veliku promenu na svim životnim poljima, jer obaveze više nećete doživljavati kao okove i teret, pa će to biti vid ličnog oslobođenja. Na poslu ćete postati osoba koja je oslobođena prošlih, pogrešnih navika i počećete da dajete sebi više slobode na poslu. Do maja 2024. godine pokušavaćete da unapredite poslovno partnerstvo koje imate, a onda u drugom delu godine radićete na tome da dobijete sponzorstva. Drugi deo godine je generalno bolji za raspolaganje tuđim novcem i dobijanje sponzostva za željene projekte. Saturn u Ribama vam odgovara, pa ste spremni za ozbiljne odgovornosti i znaćete kako treba da se postavite u poslu. Generalno gledno, do 2026. godine vi ste u periodu sporog, ali sigurnog progresa koji neće izostati. Jedino će vas nervirati to će za određene ciljeve trebati više vremena nego što ste očekivali. Veoma je važno da u februaru i martu ne pokleknete na poslu pod pritiskom porodičnih dešavanja, koja će umanjiti fokus na poslovne obaveze. U drugom delu marta možete da očekujete novu poslovnu ponudu koja će zhatevati kreatvnost od vas. Saturnova pozicija nudi vam mogućnost sporo, ali sigurno da napredujete u postojećoj firmi.

Ljubav – Uran iz Bika doneo puno krize, kulminacija i distanciranja već u prethodnom periodu. Ukoliko ste u braku, shvatate da vaša posesivnost ne vodi ničemu, jer vas Uran iz Bika uči da je sloboda najvažnija i da odnos može da opstane jedino ako se i vi prilagodite partnerovim potrebama. Možda će vam biti najteža lekcija u ljubavi upravo to kako da uskladite svoje viđenje emocija sa tim kako ih doživljava osoba do koje vam je stalo. Garancija za bilo kakve odnose neće biti, ali Saturn iz Riba itekako vam nudi mogućnst da upoznate jednu osobu koja je emtovina, saosećajna, ali dobra za vas u narednom periodu. Ukoliko ste u braku, koji je već duže vreme na klimavim nogama, znajte da Uran iz sedmog polja lako može da donese krah. Potreba za oslobođenjem će biti velika, a pojedine Škoprije će se neprijatno iznenaditi partnerovim potezima. Isto tako, zbog uticaja Urana iz Bika pojedine Škoprije će se najbolje osećati same, tako da ćete iznenaditi sami sebe novim potrebama koje ranije niste imali. Mart mesec je dobar momenat za početak nove romanse. Retrogradni Merkur u avgustu, novemrbu i decembru stavlja na test vaša prijateljstva, tako da ćete saznati ko su vam iskreni prijatelji.

Zdravlje – Pluton u Vodoliji možda vam donese probleme sa zglobovima i cirkulacijom. Kada Jupiter izađe iz Bika u maju, imaćete više motiva da popravite način ishrane i dovedete liniju u red. Dakle, u drugom delu godine ćete biti zdravstveno stabilniji.

Pogledajte video – Srećna Nova 2024. na svim jezicima sveta. Zapratite, lajkujte i napišite u komentarima kako vam se sviđa ovaj video. Pokažite deci, jer će tu uskoro besplatno moći da uče matematiku!

Strelac

Posao – Vaš život tokom 2024. godine donosiće značajne promene. Imate nameru da radite na ličnom razvoju i bićete nagrađeni brojnim prilikama tokom tog perioda. To će biti osnova za vaš rast. Vaši odnosi zahtevaju pažljivo razmatranje i možda ćete morati doneti neke teške odluke. Sve će se odvijati brzo, dok će april 2024. biti povoljan za usporavanje i uživanje u plodovima vašeg napornog rada. Vaše finansije tokom 2024. godine biće odlične, ali morate voditi računa da balansirate svoje prihode i troškove. U aprilu, trebalo bi da pregledate svoje finansijske strategije i preduzmete korake kako biste smanjili nepotrebne troškove. Bićete iskušani od strane drugih da trošite na luksuzne stvari, ali trebalo bi da se distancirate od takvih osoba. Ova godina biće povoljna za sigurna ulaganja, ali budite oprezni sa rizičnim špekulacijama. Učenje timskog rada jedna je od lekcija koje će vam doneti 2024., a ulazak u to će vam pružiti lekcije koje će vam koristiti do kraja života. Vežbanje štednje do avgusta pružiće vam priliku da godinu završite ugodno. Ako ne želite imati ekonomske probleme, ne prekoračujte svoje troškove do jula, jer se mogu dogoditi neočekivani događaji koji će zahtevati novac. Iako je istina da su Strelci obično uspešni u svojim profesionalnim projektima jer nikada ne odustaju i imaju sjajan poslovni instinkt, poslednjih godina su osećali da su se previše borili a malo dobili. Taj se trend potpuno menja tokom 2024. godine, naročito jer Strelac doživljava promenu perspektive: od manjka do neprestanog obilja. Krediti ili ugovori za koje ste očekivali da će se ostvariti, materijalizovaće se tokom ove godine, a uz to se pojavljuju i druge veoma primamljive alternative koje ćete morati pažljivo razmotriti.

Ljubav – Vaši ljubavni odnosi često su izvor zadovoljstva u 2024. Nakon dobrog ljubavnog početka januara, razočaranja ili čak sukobi mogu poremetiti mesec zaljubljenih, februar. Međutim, za neke strelce moguča su venčanja u martu. U aprilu, prilike za ljubav na prvi pogled vraćaju se samcima, dok parovi proslavljaju u spavaćoj sobi. Poteškoće se pojavljuju u maju, ali se sezona ljubavi nastavlja od juna do septembra. U oktobru možete imati neke rasprave, ali će se brzo rešiti, posebno ako se držite jasnog i iskrenog dijaloga do kraja godine.

Zdravlje – Uopšteno, jaki ste tokom prvog kvartala, uprkos nekim ranim padovima. Tada vas Saturn pokušava naterati da odustanete rano, ali to ne uzima u obzir vaš borbeni karakter, vašu nepogrešivu optimističnost i vaš talenat za pronalaženje podrške. Kao rezultat toga, vrlo ste dobri, čak i najbolji krajem maja, u junu i septembru. Stres je vaš glavni neprijatelj u 2024. jer vam troši energiju. Humor je dragoceni saveznik za dekompresiju.

Pogledajte video – Srećna Nova 2024. na svim jezicima sveta. Zapratite, lajkujte i napišite u komentarima kako vam se sviđa ovaj video. Pokažite deci, jer će tu uskoro besplatno moći da uče matematiku!

Jarac

Posao – Morate se fokusirati na emocionalnu stabilnost i uspostaviti dobre odnose sa kolegama i nadređenima u svom profesionalnom životu ove godine. Možete tražiti viši položaj ili izazovniji posao. Sitne iritacije u poslovnom okruženju, koje potiču od drugih, treba da zanemarite i nastojite održati smirenost suočavajući se s preprekama na putu napretka. Treba da budete sigurni i svesni svojih odgovornosti. S obzirom na vladavinu Saturna, posao će biti srž vašeg života. Preuzimate odgovornosti koje vas dovode do krajnjih granica samoprekora i često se osećate u zoni komfora. Međutim, ova godina će vam predstaviti nov pristup obavezama. Bez da toga budete svesni, naći ćete se kako delite vreme između porodičnog života, ličnog zadovoljstva i radnih obaveza. Ako ste među Jarčevima koji traže posao, očekuje vas prestižna pozicija u prva dva meseca ove godine. Verujte u svoje sposobnosti i ne bojte se prijaviti za poziciju koju smatrate iznad svog trenutnog obrazovanja i veština. Tokom 2024. godine steknućete samopouzdanje i postići velike stvari. Vaša lična i porodična ekonomija procvetaće od trećeg meseca ove godine, omogućavajući vam da s lakoćom manevrišete s troškovima koje ste dugo odlagali. Biće to idealna godina za promenu nameštaja i obnovu automobila. Sredinom godine počinje priliv dodatnih prihoda i vi ćete iskoristiti priliku da diverzifikujete svoje investicije i ostvarite neke kupovine i planove koje dugo planirate. Imaćete uspeha s novcem. Biće to veoma uspešna godina za vas. Vaš prihod će se povećati.

Ljubav – Jarčevi će ove godine imati normalno iskustvo u ljubavi. Može doći do sukoba s članovima porodice. Ponašajte se prema njima kako biste održali mir u porodici. Vaš otac može biti ljut na vas, ali podršku ćete imati od svih članova porodice. Bićete srećni sa partnerom. Dobijaćete podršku, posebno od braće i sestara u svim stvarima. U ljubavi će se slaviti od početka januara do sredine aprila. Nakon toga, konfuzija može uticati na vašu vezu krajem aprila: nemojte ostavljati prostora za sumnju, već se mirno objasnite. To može dovesti do prosidbe u maju. Početkom juna, bićete prisiljeni da budete otvoreni, a situacija će se zahuktati sve do kraja jula. Odjednom, treba da povratite kontrolu nad svojim srcem do kraja avgusta. U septembru, nakon razmatranja emocionalnih tema, bićete sigurniji u sebe i vaša ljubavna veza će se nastaviti do kraja godine.

Zdravlje – Pronalazite nadu tamo gde ste je izgubili. Dobre vesti i nestanak dugogodišnjih strahova omogućiće vam da se opustite dok razmišljate o budućnosti. Imate više samopouzdanja i energije i više uživate u sadašnjem trenutku. Većinu vremena bićete spremni da uživate u životnim zadovoljstvima. Ponekad će vas Merkur iznervirati, čak i ako to ne pokažete. Zato tražite relaksaciju u aprilu, maju, početkom septembra, krajem oktobra.

Pogledajte video – Srećna Nova 2024. na svim jezicima sveta. Zapratite, lajkujte i napišite u komentarima kako vam se sviđa ovaj video. Pokažite deci, jer će tu uskoro besplatno moći da uče matematiku!

Vodolija

Posao – Odličan trenutak izgraditi nove socijalne kontakte i formirate nove odnose. Vi volite da se prepirete u vezi stvari koje ne mogu pomoći u vašoj karijeri. Trebate ići kroz manje detalja prilikom izvršavanja projekata. Dobro ravnoteža između agresije i harmonije se mora postići u kontaktima s drugima u 2024. Usmjerite pogled na lojalnost prilikom donošenja novih odnosa i prijateljstva. Prošle godine ste naučili važnu lekciju u vezi sa finansijama i tokom 2024. iskoristićete ovo novo znanje koje je sada deo vaše ličnosti. Kada morate da donesete odluku, impulsivnost ćete ostaviti po strani i pribegavati smirenosti. Zahvaljujući tome, vaša ulaganja će vam doneti značajne koristi i rizikujete da uradite nešto što verovatno nikada do sada niste radili: uštedite.U oblasti rada dobićete nekoliko predloga koji će vam omogućiti da birate između različitih opcija koje biće veoma korisno za vaš razvoj u vašoj profesiji. Moraćete veoma pažljivo da razmislite kako bi vaša konačna odluka rezultirala najboljim izborom za vas. Ako otkrijete da nešto naučite, biće vam veoma korisno da se pridružite timu i da date dane za učenje date energijom upijajući znanje svojih drugova iz razreda. Naučićete mnogo o deljenju, davanju i podršci. Ako date sve od sebe, godinu možete završiti sa potpuno novom titulom u rukama, a što se novca tiče, ove godine neće biti problema sa prihodima, naprotiv. Oko juna počeće da pristiže dodatna zarada, a Vodolije neće oklevati da deo ulože u preuređenje doma i pristup određenim udobnostima koje odavno žele. Što se tiče troškova, preporučljivo je pronaći balans između uživanja i uštede, jer kada je u pitanju suočavanje sa novim projektima koje imate na umu, svakako ćete morati da uložite određena ulaganja, a 2024. će vam doneti više nego dovoljno za uživanje. i takođe sačuvati za budućnost.

Ljubav – Prema horoskopu Vodolije za 2024. godinu, ako razumete svoj porodični život, onda će ove godine Vodolija imati normalne rezultate. Ove godine u vašem porodičnom životu neće biti značajnih promena. Možda ćete se suočiti sa nekim porodičnim problemima ili porodičnim nesuglasicama. Dobićete podršku svog oca i uz njihovu pomoć ćete se u velikoj meri normalizovati. Morate kontrolisati svoj govor. Tako bi bilo bolje za tebe. Daješ sebi za pravo da voliš slobodno, da slediš želju svog srca. Plutajte u magičnoj laguni, nošeni ljubavlju do sredine marta. Onda te ujede zmija ljubomore. Oteraš je sredinom aprila. U junu i julu vraća se klima strasti, jakih osećanja, ali i kolebanja. U zavisnosti od vaše situacije, oni se zbližavaju ili raskinu da bi iskusili druge simpatije… U avgustu ćete napraviti pauzu da razmislite i stabilizujete svoj ljubavni život. Pa, ako su septembar i novembar lepi, oktobar i decembar zahtevaju više truda da se pomire.

Zdravlje – Saturn prestaje da vam opterećuje ramena i crpi vašu dobru volju od početka marta. Osećate se manje iscrpljeno ili razočarano. Jupiter podiže vaš moral do sredine maja, ali vas onda tera na ekstremne mere. Vaša skoro prekomerna energija može vas gurnuti do krajnjih granica. Budite u skladu sa svojim telom i izbegavajte neprikladne aktivnosti, posebno u maju i julu. Imate manje energije tokom poslednjeg tromesečja, pa polako.

Pogledajte video – Srećna Nova 2024. na svim jezicima sveta. Zapratite, lajkujte i napišite u komentarima kako vam se sviđa ovaj video. Pokažite deci, jer će tu uskoro besplatno moći da uče matematiku!

Ribe

Posao – Ribe će tokom godine biti realnije u svom pristupu i vaša kreativnost će morati da sačeka. Ljudi rođeni u znaku Riba moraju biti selektivni u pogledu različitih opcija koje se postavljaju pred vas jer neke od njih možda ne odgovaraju vašem temperamentu. Uzmite projekte koje ste sposobni da uradite. 2024. će vam doneti veliko učenje: postaćete svesni da velika dostignuća dolaze nakon velikih napora. Naučićete da nema radnji bez posledica i da ne možete da verujete ljudima od kojih vam intuicija govori da se klonite. Kada vam daju savet na poslovnom nivou, nemojte odustati od slušanja, ali zapamtite da je vaš unutrašnji glas taj koji ima odgovor koji vam niko drugi ne može dati. Biće važnih pomaka u mestu gde radite. Ako iskoristite prednost da se pokažete pred novim ljudima koje ćete upoznati, moguće je da ćete dobiti zanimljiv predlog da postanete deo organizacije o kojoj ste oduvek sanjali. Ova godina se predstavlja kao veliko iskušenje na planu rada; Imaćete karte na stolu, samo treba da naučite da ih igrate strateški u svoju korist. Očekuju se promene u karijeri i poslu. Ovo vreme će biti teško za učenike. Poslovno partnerstvo može da vam naškodi.

Ljubav – 2024. godina vam ne izgleda povoljno. Čak i vaš partner može da vas muči. Očekuje se da će se situacija poboljšati nakon juna 2024. Govoreći o vašim ljubavnim vezama, uticaj planete može da vas učini optimističnim i nezavisnim. Bračni parovi će tokom godine imati romantične i strastvene veze sa svojim supružnicima.

Zdravlje – Prema horoskopu za 2024. godinu, možda ćete biti usmereni ka duhovnosti. Moraćete da vodite računa o svom zdravlju. Društvo vam može stvoriti poteškoće. U drugoj polovini godine možete se suočiti sa mnogim dilemama.

Pogledajte video – Srećna Nova 2024. na svim jezicima sveta. Zapratite, lajkujte i napišite u komentarima kako vam se sviđa ovaj video. Pokažite deci, jer će tu uskoro besplatno moći da uče matematiku!

Izvor: ozon.rs

Poslednji tekstovi