Frigidnost i inpotencija se mogu rešiti lekovitim biljem

5287

Veoma važan događaj u životu svake žene je svakako prvi polni snošaj i početak seksualnog života. Kod znatnog broja žena ovo se dešava kao slučajan doživljaj, bez neke prethodne psihičke pripreme. Od okolnosti pod kojima se to desilo zavisi hoće li ovaj događaj ostaviti pozitivan ili negativan uticaj na dalji seksualni život. Ako je početak polnog života bio praćen izrazito jakim bolom, to će ostaviti negativan psihički doživljaj, posebno ako jačina bola dominira nad zadovoljstvom. To može da izazove odvratnost prema seksualnom odnosu i uguši želju, što nekad vodi i u frigidnost.

Pod frigidnošću podrazumevamo nesposobnost da se u toku polnog odnosa u potpunosti postigne završno zadovoljstvo koje dovodi do rasterećenja polne napetosti. Frigidnost predstavlja jedan od najkompleksnijih problema seksualne psihopatologije žena.

Frigidnost uslovljavaju različiti faktori. Odsustvo simpatija i ljubavi prema partneru , ljubomora, nesklad u bračnom životu, mogu biti uzrok frigidnosti i izbegavanja seksualnog odnosa a samim tim i mogucnoscu da zena zatrudni.

Ukollko je vas problem frigidnost preporucujem čaj od sledeće mešavine:

Žalfija 10 g
Menta 20 g
Ruzmarin 20 g
Hajdučica 10 g
Rusomača 20 g
Prolevak (Gratiola officinalis) 20 g
Mečja šapa (Heracleum sphondylium) 20 g
1 punu kašičicu mešavine preliti sa 250 ml vrele vode. Ostaviti da odstoji 2 minuta. Piti 3 šolje čaja dnevno (poslednja šolja pred spavanje), zaslađenog medom.

Jedan od uzroka frigidnosti potiče od strane muškog partnera : ejakulacija pre vremena, nedovoljna erekcija polnog uda, Impotencija…

Za Impotenciju ,predlazem vam cajnu mesavinu koja se sastoji od :

Preslica 20 g
Žalfija 20 g
Kopriva 20 g
Ruzmarin 10 g
Čubar 10 g
Crvena detelina 30 g
Mečja šapa 30 g
1 punu kašičicu mešavine ostaviti da odstoji 2 minuta u 250 ml vrele vode. Piti 3 šolje dnevno.

 Nikad nemojte primenjivati recepte koje ste procitali ili culi a da se ne konsultujete sa strucnim, skolovanim, licem jer je svaka osoba prica za sebe I zahteva poseban pristup i terapiju.

Fitoterapeut Slobodan Tešić
063 8312930
http://www.radost-radjanja.com/

PODELI