Dr TORSUNOV: Ovako ćete funkciju štitne žlezde da vratite u normalu!

5477

Poznati ruski lekar tradicionalne medicine tvrdi da samo pokretne emocije mogu izlečiti štitnu žlezdu.

Problem sa disfunkcijom štitne žlezde muči svaku petu savremenu ženu u zrelim godinama, posebno osobe koje snažno proživljavaju sve životne situacije u kojima su se našli. Osećaj duboke povređenosti, ogorčenja i bespomoćnosti, kao i negativne emocije koje ostaju zaleđene u organizmu, sakupljaju se u štitnoj žlezdi i ona počinje da gubi normalnu funkciju i oboleva.

Savet doktora Olega Torsunova

Doktor Oleg Torsunov savetuje sve koji imaju problem sa štitnom žlezdom, a posebno pacijentima sa smanjenom funkcijom, da pomognu svom obolelom organu tako što će – pevati. Prema ajuverdskoj medicini, potrebno je otvoriti grlenu čakru.

Obzirom da je endokrini sistem tesno povezan sa ljudskim emocijama, posebno sa emocijom ljubavi, otvaranje čakri za ispliv negativne energije pozitivno utiče na normalan rad štitne. Štitna boluje kod osoba koje snažno proživljavaju sve što im se događa, koje na loše postupke drugih odgovaraju sa osećanjima duboke povređenosti i ogorčenja.

Emocije moraju biti pokretne. Zvuk vrlo lako iznosi iz organizma negativne emocije.

– Pevanje će učiniti da popuste emocionalne stege u štitnoj žlezdi. Čvorići u štitnoj će nestati sami od sebe. Pevajte vesele pesme, bez obzira kakve probleme imate i kako ste raspoloženi. Pevajte s radošću i ljubavlju. Stalno pevajte, plešite, radujte se drugima, usrećujte druge i ozdravićete – tvrdi poznati ruski lekar Oleg Torsunov.

Izvor: novosti.rs

PODELI