Dr Jovan MARIĆ: Dragi muškarci, nemojte da pokazujete svoje mišiće slabijim osobama, ali mentalno JAČIM ŽENAMA pokažite tako što ćete joj OPALITI ŠAMAR!

1817

Deo problematičnih izjava psihijatar dr Jovana Marića:

– Kad vidite lepog muškarca sa ružnjikavom ženom, objašnjenje je – otkud vi znate šta mu ona sve radi u krevetu i kakva je majstorica. Ona mora da nadonkadi to što je ružna, dok se ove lepe ne trude, one su narcisoidne, ove druge moraju nešto da znaju da bi zadržale muškarca. Ženama posle 50 otkucava biloški sat i tad ste ništa – ovu izjavu smo čuli u Jutarnjem programu televizije sa nacionalnom frekvancijom. Sa njim u studiju je tada bila i Nada Macura.

Marić u raspravi sa Ruškom Jakić i glumicom Mirkom Vasiljević u jutarnjem programu zauzeo je jasan stav da žene previše pričaju, da muškarci to ne mogu da trpe i da kad mentalno jača žena ga pobedi on joj udari šamar.

– Žena pobeđuje u verbalizacijama, muškarci ne voleći da budu pobeđeni, kažu ćuti, bre, kad ti kažem, a ona neće da ćuti… bla, bla, bla… i naravno muškarac iskoristi ono što mu je anatomija dala, to su snaga mišića ili zamahne… Drage dame, ne morate uvek da pobedite svoga partnera rečima! I dragi muškarci, nemojte da pokazujete svoje mišiće slabijim osobama, ali mentalno jačim ženama pokažite tako što ćete joj opaliti šamar – rekao je Marić na još jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Izvor: .kurir.rs

PODELI