BOŽE samo jedno te molim ČUVAJ MI MOJU DECU, i neka uvek budu ovakvi kakvi su sada, puni ljubavi i sreće

372

Bože mili ne postoji mi veća želja i molba od tebe nego da čuvas moju decu. Ne postoji mi ništa što mi je bitnije od njih.

U svakom mom dahu su oni. Oni su moj dah i snaga. U svakom mom osmehu su oni, jer su baš moja deca razlog za osmeh svaki dan.

I kada imam osecaj da mi nikada nije bio teži dan. I kada osećam umor koji me slama, samo pogledam njih i nastavim dalje. Znate kako nastavim, tako što mi je snaga koju mi oni pružaju dovoljna. Ta snaga daje mi moć kakvu ni jedna druga ne može.

Zato dragi Bože sve sto želim u ovom životu je da su mi oni zdravi, srećni i bezbrižni. Ne želim nista drugo. Za sve drugo se mogu izboriti. Boriću se ceo život, ali samo dok mi ti cuvaš moje andjele zbog kojih činim svaki korak.

Znaš, tačno je. Majčinstvo je najveći blagoslov za ženu koji Bože ti možeš da pružiš. Najvredniji poklon od Boga koji ispuni život u potpunosti. Da mu druge boje i oblike. Da mu smisao. Da životu motivaciju kakvu nisam mogla ranije ni da zamislim.

Ma nista nije isto kao pre. Sada sam ispunjena zaista. Znam da postoje moja deca uz koju sam bezuslovno. Koja mi pružaju najvecu ljubav na svetu. Ništa to ne moze da zameni. To je najvrednije blago koje postoji. Blago koje ne dam nikome. Da priznajem, sebična sam što se tiče moje dece. Njihovu ljubav ne želim da delim. Tu ljubav koja je posebna je samo naša.

Ne mogu da zamislim ni jedan dan bez njih. Bez njihove tople reči i pažnje. Bez njihovog „Mama volim te!“ koje mi daje snagu.

Zaista nešto što svaka žena može da poželi je da postane mama. Tada se oseca ostvareno i sugurno. Tada postaje zaštitnik, oslonac i podrška.

Tada postaješ žena koja ima strpljenja i ljubav u sebi vše nego što je mislila. Postajes oslonac tim malim bićima koja te gledaju sa toliko divljenja i ljubavi.

Koliko sam samo srećna kada mi kažu da žele da budu kao ja kada porastu. Nema ništa lepše nego to čuti. Imam osećaj da sam uspela. Da sam svojoj deci dala dobar primer i da oni u meni vide sve što im je potrebno.

Znate i ja grešim. Niko nam nije dao upustvo kako biti majka. Niko nije dao tačna i precizna pravila kako se snaći u svakoj situaciji. Sve što radim, radim od srca. Mnogo puta samo pomislim šta bi za njih bilo najbolje i tako i postupim. Ne misleći da li je to prava stvar i da li grešim. Možda sam mnogo puta i popustljiva, ali to sam ja. Ovakva kakva jesam njima sam najbolja. Za mene ne postoji ništa bolje i vrednije od njih.

Ja sam ponosna mama. Ponosna sam što mi je Bog baš njih odredio. Ne postoji nista preče na ovom svetu. Sve može da stane, ali naša ljubav ne.

Zato Bože opet te molim čuvaj mi ih i neka uvek budu ovakvi kakvi su sada, puni ljubavi i sreće.

izvor: emotivnaluda.com

PODELI