AFIDEA, 700 lekara specijalista i 3500 zaposlenih, U SLUZBI VASEG ZDRAVLJA

4393

Kompanija Affidea je najveća pan-evropska mreža zdravstvenih centara u oblasti savremenih dijagnostičkih procedura i radioterapije po prinicipu javno-privatnog partnerstva (JPP). Kompanija Affidea trenutno posjeduje 200 centara za dijagnostiku i radioterapiju u 17 država Evrope, i to u Republici Irskoj, Portugalu, Švajcarskoj, Italiji, Poljskoj, Češkoj Republici, Litvaniji, Mađarskoj, Rumuniji, Hrvatskoj, BiH, Bugarskoj, Grčkoj i Turskoj. Vlasnik Affidea je Waypoint Capital – vodeća švajcarska investiciona kompanija.

Affidea pruža oko devet miliona dijagnostičkih usluga godišnje za preko 4.4 miliona pacijenata. Sa više od 3500 zaposlenih i oko 700 lekara specijalista, zadovoljava najviše standarde u medicini.

Affidea zapošljava vrhunske stručnjake iz različitih medicinskih oblasti i kao takva je lider na području radiološke dijagnostike i teleradiologije, a mreža naših savremenih dijagnostičkih ustanova omogućava konsultacije sa najboljim stručnjacima Affidee u Evropi. 

Aktivnosti kompanije Affidea sprovode se kroz tri osnovne delatnosti:

  1. Affidea Diagnostics – mreža savremenih radioloških dijagnostičkih centara,
  2. Affidea centri za lečenje raka – centri koji pružaju najmoderniju i sveobuhvatnu uslugu lečenja malignih bolesti radioterapijom,
  3. Affidea Lab – centri za laboratorijsku dijagnostiku najvišeg kvaliteta.

Poslovanje Affidee se revidira svake godine, a svi centri posluju strogo prema opšte prihvaćenom standardu – ISO 9001. 

Affidea u Srbiji 

Affidea u Srbija je počela sa radom u decembru 2016. godine. Naš plan je da vremenom uz tim vrhunskih stručnjaka, njihovo medicinsko iskustvo i velika ulaganja u kompetencije cjelokupnog tima, Affidea u Srbiji postane nezaobilazna stanica u potrazi za zdravljem, kako privatnih pacijenata tako i pacijenata javnog zdravstvenog osiguranja.

Izuzetna reputacija i stručnost našeg medicinskog tima su naša najveća vrednost i investicija u budućnost.

Specijalna bolnica iz neurologije Affidea Beograd

Kneginje Zorke 25  – Vračar (blizu trga Slavija) Beograd

Tel:  011 400 9 100

www.affidea.rs

 

 

PODELI