NaslovnaNekategorizovanoSUD ODLUČIO DEPORTACIJA! NOVAK ĐOKOVIĆ: SRBI, HVALA VAM!

SUD ODLUČIO DEPORTACIJA! NOVAK ĐOKOVIĆ: SRBI, HVALA VAM!

Teško je naći pravu reč da se opiše ovo šta je Australija uradila Novaku Đokoviću. Federalni sud u ovoj državi odlučio je da se srpskom teniseru uskrati viza i da momentalno bude deportovan.

Nisu objasnili razloge za ovakvu odluku. Rekli su “biće danas ili ovih dana”. Mada, šta oni mogu da napišu u obrazloženju?

Oba bruka države Australije živeće doveka. Bez ijednog argumenta i razloga izbacili su Novaka iz države. Tog Novaka koji je toliko toga doneo Australiji…

Novak Đoković napustiće Australiju u narednim satima. Takođe, biće u obavezi za plati sudske troškove na Federalnom sudu.

Oglasio se Novak Đoković povodom odluke suda da bude deportovan iz Australije:

– Želeo bih da dam kratku izjavu kako bih se osvrnuo na ishode današnjeg ročišta u Sudu. Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim, pre nego što dam bilo kakve dalje komentare osim ovoga. Izuzetno sam razočaran – poručio je Đoković, a prenosi “The Age” i dodao:

– Neprijatno mi je što je fokus proteklih nedelja bio na meni i nadam se da sada svi možemo da se fokusiramo na igru i turnir koji volim. Poželeo bih igračima, zvaničnicima turnira, osoblju, volonterima i navijačima sve najbolje na turniru.

Nije zaboravio Novak ni podršku koju je dobijao ovih dana:

– Na kraju, hteo bih da se zahvalim mojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima i mojim zemljacima Srbima na kontinuiranoj podršci. Bili ste mi veliki izvor snage.

Izvor: kurir.rs

Poslednji tekstovi