NaslovnaPsihologijaMuško ženski odnosiKako da provalite da li je on vrhunski ljubavnik samo na osnovu...

Kako da provalite da li je on vrhunski ljubavnik samo na osnovu njegovog ponašanja

Ženski časopisi nude vam raznorazne cake kako da provalite da li je neki tip životinja u krevetu ili mu ljubavničke veštine nisu najbolja strana.  Te to odaje način na koji hoda, kako gricka jabuku, da li mu je Mesec kompatabilan sa Venerom… To su prosto rečeno – sve gluposti i koještarije. Ne padajte na te fore. Ok, naći će se neki iskreni portal poput našeg da vas poduči, ali malo nas je. Kosmopolitan generacija je uzela maha i izvrnula neke tako jednostavne stvari koje su se nekada učile u praksi, a ne u novinama, a seks je jedna od njih.

Pa ‘ajde da počnemo sa tim čime vam drugi pune glavu i da vidimo ima li zrnce istine u tome.

On se ne hvali

Muškarci koji se na sva usta hvale svojim neverovatnim seksualnim dostignućima, verovatno ga i imaju – ali sami sa sobom. Njima je Desanka verna partnerka, a žensko biće im dugo nije grejalo krevet. Ali to ih ne sprečava da izmišljaju raznorazne podvige. Po uvreženom mišljenju, ovi samozvani Bogovi seks su ustvari nula u krevetu. E, pa nije baš tako. Neki hvalisavci stvarno imaju pokriće za svoje priče. A oni što ih izmišljaju… pa, ako mogu da izmisle tako detaljan scenario, zašto mislite da će im faliti mašte u krevetu? Tako da momci koji ćute o svom seksualnom životu, možda ćute sa razlogom.

Da li je vešt sa rukama

Po mnogim “znalačkim” časopisima, ako je muškarac vešt sa rukama, on je odličan ljubavnik. Po toj logici automehaničari, umetnici, muzičari, drvodelje itd. su prave zveri u postelji. Da, pošto su ruke najbitniji deo tela za seksualni odnos. Nema veze ako jarbol ne može da mu se digne, ili ako eksplodira prebrzo ili ako morate vršnjaka da mu tražite lupom – seks je odličan zato što ima vešte ruke. I tačka!

Način na koji hoda

“Ako se kreće sa više samopouzdanja i uzdignute glave, to znači da ima više samopouzdanja u spavaćoj sobi. Govor tela je ono kako nas drugi vide, a hod u neku ruku odražava nečiji karakter”. Da nije tužno, bilo bi smešno. Možda njegovo samopuzdanje proizilazi iz poslovnog uspeha, možda iz izgleda, a možda je jednostavno – lažno. Po toj teoriji svi muški manekeni koji zrače samopouzdanjem dok šetaju po pisti, raspametiće vas u krevetu svojim ljubavničkim umećem. Ustvari, obrnite svari na sekund – da ste vi boginja seksa da li biste svojim hodom to stavljali svima do znanja? I kako bi uopšte taj hod izgledao?

Način na koji se ljubi

Ovo je možda najgluplja i najrasprostranjenija teorija. Kako se ljubiš, takav si u seksu. Ma nije nego! Dobar poljubac izazvaće leptiriće u stomaku i pokrenuti hemiju, ali ne garantuje da će u seksualnom žaru iskriti varnice.

Ako on ne zna da koristi jezik pri ljubljenju, to uopšte ne mora da znači da ne zna da ga koristi na strateškim mestima. Možete se prijatno iznenaditi…

Izvor: srbijadanas.com

Poslednji tekstovi