NaslovnaPsihologijaMuško ženski odnosiTajne tehnike od kojih će vaš muškarac da umire od ljubavi za...

Tajne tehnike od kojih će vaš muškarac da umire od ljubavi za vama

Ukoliko niste znale, postoje tehnike da “vežete” svog partnera za sebe svojim mislima i osećanjima bez magije.

“Magija” refleksa

Osnovni principi ove “Magije” su dobro postavljeni u teoriji NLP, zahvaljujući izvanrednom naučniku Ivanu Pavlovu. Kao što se možda sećate iz škole i biologije naravno Pavlov je razvio koncept uslovljenih refleksa kod pasa. Koncept “pasa” se prostire na ljudsku psihologiju: Ako nekoliko puta kombinujete odabrani stimulans sa specifičnom reakcijom, onda nakon nekog vremena taj podsticaj će izazvati reakciju.

Podsticaji mogu biti nekoliko tipova: auditivni, kinesteitčki, gustativni, vizuelni i mirisni. U NLP oni nazivaju “sidra”, jer navodno, “vezuju” određeni odgovor na ovaj nadražaj. Ali dosta teorije, nastavljamo sa praktičnim primerima.

Kinesteitčko sidro

Ovo se može lako upotrebiti u kontaktu. Svaki put kada vaš muškarac doživljava pozitivne emocije (ovo može biti smeh, radost i orgazam), za nekoliko sekundi, dodirnite njegovu ruku ili vrat. Ponovljajte ovaj korak, uvek dodirujte voljenu osobu na isto mesto – u proseku, potrebno je 10 do 30 ponavljanja. Sada ćete moći da izazovete dobro raspoloženje kod muškarca čak i kada je veoma ljut. I što je najvažnije – verovatno ćete pogoditi zašto je tako brzo promenio raspoloženje i zašto je toliko dobar sa vama.

Auditivno sidro

Pustite vašu omiljenu pesmu. Kada počne pesma, čak i ako ste se prethodno posvađali, zaboravite svoje tvrdnje i počnite da pričate o tome kako je dobar i divan, ne štedite na komplimentima. Kada se muzika završi, možete nastaviti, ako hoćete, razgovor koji ste pokrenuli pre pesme. Nakon nekoliko ponavljanja ove vežbe raspoloženja vaš muškarac će se automatski promeniti, čim čuje ovu kompoziciju.

Mirisno sidro

Kad god vodite ljubav, stavite miris (ali ne preterujte!), ili upalite mirisne sveće. Najvažnija stvar, ovaj miris ne treba koristiti u svakodnevnom životu. Nakon nekoliko ponavljanja ove vežbe, izabrani miris će prilagoditi vašeg partnera romantičnom raspoloženju i provocirati na vođenje ljubavi, čak i ako je prethodno fokusiran na fudbal i kompjuterske igre.

I sada analiziramo kako se ovi principi rade u horizontalnoj ravni – erotskoj! Počnimo sa seksualnim tehnikama “zdravo” i “zbogom” (izvedena pre i posle intimnosti, respektivno).

Prva tehnika “Pre”

Neko vreme pre nego što počnete sa intimnim radnjama milujte grudi svom partneru kružnim pokretima u smeru kazaljke na satu, a tek onda nastavite sa “igrom”. Glavni uslov pod kojim tehnika funkcioniše – to je uvek akcija, a onda počinje seks. Da biste otklonili efekat neophodno je da uradite ovaj trik najmanje 10 puta.

Druga tehnika, “Posle”

Nakon što ste vodili ljubav, zamolite partnera da mu izmasirate glavu. Zatim sledite ovu masažu u trajanju od 5 minuta. Nakon 10 ponavljanja formiraće se stabilna veza “Dobar seks – Masaža glave.” To će dovesti do dva efekta istovremeno: prvo, uz prostu masažu glave, on će uživati jednako kao u seksualnom opuštanju.

“Voli me!”

Suština tehnike je da morate da pratite trenutak orgazma kod muškarca i direktno u ovom trenutku mu kažete nekoliko puta tihim glasom glas: “Ti me voliš.” Od momenta orgazma, čovek će biti vrlo emotivno otvoren, šta god vi govorite, to će se shvatiti kao direktan pokazatelj podsvesti. Međutim, ne zloupotrebljavajte i ne vičite nešto poput: “Kupi mi krzneni kaput.”

7 dana ljubavnog dodirivanja

Čak su i Indijanci govorili: “Što više kontakta tela – više telesne patnje”, tako da preporučujemo da koristite tehniku “7 dana ljubavnih dodira.” Ova vežba se izvršava se na sledeći način: svaki dan tokom 5 minuta vršite neku akciju koja će obezbediti telesnu intimnost. Na primer, u ponedeljak – masaža glave, utorak – masaža ramena, sreda – masaža tela, četvrtak – masaža stopala, petak – masaža stomaka, subota – masirajte dostojanstvo, Nedelja – dan (pitajte svog muškarca da radi sa vama sve šta vi radite za njega).

Izvor:zenskimagazin.rs

Poslednji tekstovi