NaslovnaNekategorizovanoДрагослав Бокан: СА НОВАКОМ ПОЧИЊЕ НОВА ЕРА БОРБЕ (НА ЖИВОТ И СМРТ)...

Драгослав Бокан: СА НОВАКОМ ПОЧИЊЕ НОВА ЕРА БОРБЕ (НА ЖИВОТ И СМРТ) СА ПЛАНЕТАРНИМ ЗЛОМ

Отац Новака Ђоковића је потписао ове пророчке речи које у себи сажимају томове и томове порука на тему “битке са великим злом”.

За разлику од еколошких, помодних фраза и упорних покушаја организовања обојене револуције на улицама и путевима Србије, овде имамо поглед у лице истинског противника (многоструко већег од фамозног “Рио Тинта”). Сусрет са лицем оног Злога из најважније хришћанске молитве (из “Оченаша”).

И зато на тој страни нема медијске подршке из западног света, зато што је овде реч о целокупном злу једног ђаволског поретка, а не само о помодном бацању магле и лицемерном жртвовању пијуна (да би се “на фору” матирао жилави српски противник). Јер је овде, са нашим Нолетом, распет, у ствари, најславнији представник непобедивости српског народа, а не само “својеглави тенисер”.

У Аустралији се подиже крст на коме – кроз Новака Ђоковића – видимо све оно што неће да клечи пред глобалном Империјом чистог зла (и најпрљавијих лажи).

Зато је ово “тамо далеко” толико важно и у директној вези са сваким међу нама ко се не покори змијоликим (и само условно човеколиким) гмизавцима из елитних кругова планетарне моћи.

Срђан Ђоковић зато пише овај језгровити проглас аутентичне побуне из дубине душе нашег, српског рода и народа:

Мој син се ноћас налази у аустралијском заробљеништву, али никада није био слободнији. Од овог тренутка, Новак је постао симбол и вођа слободног света, света сиромашних и потлачених земаља и народа. Мој син Новак Ђоковић је показао да и мала, али херојска земља као што је Србија може имати најбољег тенисера и спортисту свих времена и та истина више не може да се сакрије.

Ноћас га могу утамничити, сутра га могу ставити у ланце, али истина је као вода и она увек проналази свој пут. Новак је Спартак новог света који не трпи неправду, колонијализам и лицемерје, већ се бори за равноправност свих људи на планети, без обзира на њихову боју коже, без обзира на то ком се Богу моле и колико новца имају. Новак је показао да се може достићи било који циљ ако имате своје снове, а тај сан, заједно са њим, деле и милијирде људи и деце који у њему виде свог узора.

Можда богати свет неће дозволити Нолету да и даље игра тенис, али ће тиме открити своје право лице и тиме ће почети далеко озбиљнија игра. На једној страни ће бити похлепни и охоли припадници светске олигархије, а на другој читав слободарски и поносан свет који још верује у правду, истину, фер плеј и снове своје деце.”

СРЕЋАН ВАМ БОЖИЋ, ДРАГА БРАЋО И СЕСТРЕ, ПО 2022 ПУТ!

Драгослав Бокан

https://www.facebook.com/groups/dragoslavbokan/A

Poslednji tekstovi