Šta vaš omiljeni način šminkanja govori o vama?

0
65

Da li su to usne jarkih boja, mačkaste oči, ili pak neprimetna šminka – to govori mnogo o vašem karakteru…

Usne jakih boja

Crveno, pink, bilo šta, devojka koja naglašava usne je devojka koja voli da bude u centru pažnje. Ovakve usne izgled čine odvažnijim, tu devojku nije moguće ignorisati, ali pošto se drži samo tog jednog detalja imajte u vidu da je reč o nekome ko čuva još dosta

Prirodno

Ne ističete se mnogo, niste Kraljica Drame, ali vrlo dobro znate koji su vaši kvaliteti. Volite sebe onakvu kakvi ste, i to pokazujete drugima. Vaša šminka za svaki dan sastoji se od malo korektora i pudera, senke, i sjaja za usne.

Smokey eyes

Suptilnost nije vaš fah, ali ne želite baš ni da budete u centru pažnje. Smokey eyes je seksi, ali ne preterano. Devojkama koje preferiraju ovakav izgled nije najbitnije da su u centru pažnje, ali da jesu ne bi im uopšte smetalo.

Mačkaste oči

S razlogom se tako zovu, a devojke koje se ovako šminkaju obično su vickaste i lukave, u pozitivnom smislu. Vrlo ste strpljivi i spretni, što je odlično u ovom slučaju jer mačkaste oči zahtevaju vreme i trud, pošto podrazumevaju precizno nanošenje ajlajnera.

Samo maskara

Nemate svaki dan dovoljno vremena da nanesete šminku, ali to nije nikakav problem. Sve dok možete malo da naglasite oči – spremi ste za izlazak. Oči su ipak ogledalo duše.

Izvor: cosmopolitan.rs