Šta naočare koje nosite govore o vama

0
114

Prema obliku naočara možete saznati kom tipu ličnosti pripada osoba koja ih nosi. Saznajte kakve naočare za sunce nose avanturisti, intelektualci, oni koji bi da se sakriju ili, pak, oni koji bi da budu primećeni.

Pilotske nose avanturisti

Ukoliko nosite pilotske naočare, poput Andželine Džoli i Breda Pita, vi ste avanturističkog duha, uvek spremni za akciju. Ovaj model je izbor dama, a i gospode koji vole izazove, uzbuđenja i imaju cilj da osvajaju najviše vrhove. Ima ih u raznim veličinama i modelima, pa ako se odlučite za avanturizam izaberite one koje vam najbolje stoje.

Modeli sa cirkonima za glamurozne dame

Svetlucave naočare sa cirkonima, kakve nosi Gven Stefani, izbor su dama koje žele da budu u centru pažnje. Onima koji ih nose ovoga leta to je važnije nego da budu u trendu. Ako, bez obzira na modne diktate, ne možete da odolite želji da budete primećene, ove sezone se odlučite za diskretnije modele s jednostavnim zlatnim ramom koji će dati dovoljno sjaja vašem licu.

Moderna varijanta lenonki za umetnike

Male, okrugle,u stilu čuvenih ,,lenonki” danas postoje i u modernim varijantama. Ako se i vi, kao Šeron Stoun, odlučite za ovakve naočare, ljudi će na vas gledati kao  intelektualca ili umetnika. Mali okrugli ram pristaje osobama koje imaju kockast oblik lica, pa i na to obratite pažnju pre nego što krenete u kupovinu.

Mačkaste biraju seksi dame

Želite da izgledate privlačno i seksi kao Deniz Ričards? Mačkasti oblik rama odslikava baš takav izgled. Više se ne nose modeli koji naglašeno imitiraju oblik mačijih očiju moderni 50-ih godina, ali to ne znači da žene koje ih nose nisu isto tako uzbudljive suprotnom polu.

 A la Džeki Onazis za dame istančanog ukusa

Možda su najpopularniji tip naočara one u stilu Džeki Onazis. Velike, ovalne, tamne, glamurozne naočare u stilu Džeki Onazis, kakve voli i Viktorija Bekam, nose žene koje žele da ostave utisak zrele osobe, istančanog ukusa. Ovo je jedan od najpopularnijih modela, pa se može reći da najviše dama želi da ostavi utisak prefinjenosti i stila.:

Velike ugaone naočare imaju dvostruko značenje

Velike ugaone naočare mogu imati dva značenja – volite da ste u centru pažnje ili se od nečega skrivate.Ukoliko je ram u nekoj upadljivoj boji, kao na modelu koji nosi Paris Hilton, onda svakako želite da budete primećeni, a ako su vaš izbor crne sa tamnim staklima, onda ne brinite da će vas neko  prepoznati.

Izvor: zena.blic.rs