Kako smuvati ribu ili frajera preko Fejsa – praktični saveti

1478

Sa dolaskom društvenih mreža, dobili smo priliku da budemo u kontaktu sa velikim brojem ljudi. Fejsbuk kao najpopularnjija društvena mreža dominira i većinom nju svi koriste kao način upoznavanja i komunikacije.

Iako je Fejsbuk koristan zbog mnogobrojnih stvari, veliki broj muškaraca Fejs koristi zbog muvanja. Zbog toga smo odlučili da vam pomognemo i da vam damo par saveta pomoću kojih ćete lakše smuvati devojku.

1. Fotografije

Pre nego što uđete u komunukaciju sa nekom devojkom, morate se potruditi da vaše fotografije budu perfektne. Čim se budete javili nekoj devojci, ona će odmah gledati vaše fotografije. Ako joj se odmah ne svidite, ona će odmah prekinuti komunikaciju. Potrudite se da vam većina slika budu dobre i da na njima izgledate u vašem najbolje izdanju. Tako ćete na devojke ostaviti jači utisak.

2. Izbegavajte “ćao, jel se znamo?”

U većini slučajeva, muškarci ovo korsite kao uvodnu rečenicu, što je totalno pogrešno. Devojke su više navikle na ovo i odmah znaju o čemu je reč kada koristite ovu foru.

3. Ne koristite odmah komplimente

Muškarci često misle da će odmah dobro proći sa komplimentima pa pišu stvari kao što su : Lepotice, ljubavi, mačko i slično. Ovako ćete delovati samo kao tip koji je neozbiljan i koji ne nudi ništa posebno.

4. Budite direktni

Istraživanja su pokazala da je direktan prilaz najbolji i da pokazuje najbolje rezultate. Zaboravite na  skrivene poruke i značenja, budite direktni. Recite joj da vam se sviđa i da biste hteli da idete na kafu, a da vam je za početak i dopisivanje dovoljno.

5. Budite iskreni

Na fejsu svi vole da prikažu neku izmišljenu stranu koja ne postoji, ali ako želite da osvojite devojku, onjda morate biti iskreni, jer će ona kad tad otkriti istinu. Ne trudite se da je impresionirate sa lažnim poslovima, kolima i parama, recite joj istinu.

6. Budite samouvereni

Samouverenost se može videti čak i na način na koji pišete, a devojke to vole. Samo se pazite da ne ispadnete narcisoidni kreten koji misli da je najlepši i najbolji na svetu.

Izvor: muskimagazin.rs

PODELI